SZAKÉRTŐKMUNKAKÖZVETÍTŐKALKULÁTORBABA-MAMA HÍRLEVELEKFOGANTATÁSTERHESSÉGBABAGYEREKNEVELÉSTB, PÉNZÜGYEKÉLETMÓD, EGÉSZSÉGSZABADIDŐRECEPTEK

Jordan munkára fogta a kislányát

Üstöky Viktória [cikkei] - 2009-07-09
A botrányairól ismert modell, Jordan kislánya úgy tűnik a mama nyomdokaiba lép, mert 16 hónaposan már túl van élete első bemutatóján.
Jordan munkára fogta a kislányát


A kislány ruhát reklámoz egy magazin címlapján.

A modell elmondta, hogy ki nem állhatja, hogy a lányával egyidős gyermekeket kisminkelik, ezért a kislányra mindössze szájfény került.



Jordan azt szeretné, ha hároméves kisfia, Junior számára is tető alá tudna hozni egy modellszerződést. A modell úgy van vele, hogy a legtöbb szülő bizonyára szeretné, ha gyermeke a divat és a média világát hamar megismerné.

Jordan, vagyis Katie Price hatalmas mű melleiről, na meg kicsapongó életmódjáról vált híressé. Jelenleg válófélben van a férjétől Peter Andretól, aki megelégelte a modell részeges életmódját.

Kérjük, támogasd munkánkat!

Ha szeretsz minket olvasni, ha csaltunk már mosolyt az arcodra, ha segített már neked valamelyik szakértõnk, vagy ha egyszerûen Te is fontosnak tartod, amit csinálunk, kérjük, támogasd munkánkat!

Banki átutalással:
Magnet Bank 16200106-11697987
Kedvezményezett: Családi Háló Közhasznú Alapítvány
Közlemény: Média támogatás

Vagy bankkártyás fizetés Simplepay-el az alábbi gombra kattintva:

 

(A hozzászólások megjelenítéséhez jelentkezz be Facebookra!)
A szerkesztő ajánlja