SZAKÉRTŐKMUNKAKÖZVETÍTŐKALKULÁTORBABA-MAMA HÍRLEVELEKFOGANTATÁSTERHESSÉGBABAGYEREKNEVELÉSTB, PÉNZÜGYEKÉLETMÓD, EGÉSZSÉGSZABADIDŐRECEPTEK

Jennifer Aniston gyereket vár

Üstöky Viktória [cikkei] - 2009-08-10
A színésznő úgy érzi, hogy terhes mostani partnerétől, Gerard Butlertől, mert utalnak rá bizonyos jelek. A nagy hírrel érdekes módon nem mostani párját kereste meg először, hanem egykori férjét, Brad Pitt - tet, hogy kikérje a véleményét.
Jennifer Aniston gyereket vár

Pitt és Aniston egykor azért váltak el, mert belépett az életükbe Angelina Jolie, akivel Pitt mindmáig együtt él. Állítólag házasságuk felbomlásának oka az volt, hogy Jen nem akart, vagy nem anistontudott gyereket szülni Bradnek, de ezt mind a ketten tagadták.

A válás után a színésznő valahogy nem tudott állandó kapcsolatra szert tenni. Mostani partnerével, Gerard Butlerrel év elején jöttek össze közös filmjük, a Bounty forgatásán.


Az első ember, akit Aniston felhívott a hírrel, az éppen az egykori férj, Brad Pitt, aki kifejezetten örült a hírnek. Ez nem is csoda, hiszen Brad összesen hat gyereket nevel Angelinával. Arról is pletykálnak, hogy Pitt és Aniston egyre többet találkoznak egymással, amit Angelina nem néz túl jó szemmel. Ugyanekkor Jent egy másik színésszel Bradley Cooperrel is hírbe hozták, de viszonyukat mindketten tagadták.


 

Kérjük, támogasd munkánkat!

Ha szeretsz minket olvasni, ha csaltunk már mosolyt az arcodra, ha segített már neked valamelyik szakértõnk, vagy ha egyszerûen Te is fontosnak tartod, amit csinálunk, kérjük, támogasd munkánkat!

Banki átutalással:
Magnet Bank 16200106-11697987
Kedvezményezett: Családi Háló Közhasznú Alapítvány
Közlemény: Média támogatás

Vagy bankkártyás fizetés Simplepay-el az alábbi gombra kattintva:

 

(A hozzászólások megjelenítéséhez jelentkezz be Facebookra!)
A szerkesztő ajánlja