SZAKÉRTŐKMUNKAKÖZVETÍTŐKALKULÁTORBABA-MAMA HÍRLEVELEKFOGANTATÁSTERHESSÉGBABAGYEREKNEVELÉSTB, PÉNZÜGYEKÉLETMÓD, EGÉSZSÉGSZABADIDŐRECEPTEK

Focipályára vonult az Anti Fitness Club

Singola Edit [cikkei] - 2009-08-25
Az Anti Fitness Club korábban „megtagadta” a sportot, de most rákapott a focira. A csapat tagjai – mint ahogy a nevük is mutatja – jó ideig semmilyen mozgásformát nem kedveltek, egészen addig, míg részt vettek egy esélyegyenlőségi futball mérkőzésen.
Focipályára vonult az Anti Fitness Club

Azóta az együttes dobosa és basszus gitárosa, Balázs és Miki olyannyira megszerette a sportot, hogy rendszeresen edzenek, és igazolt játékosai lettek az Élménybirtok-Médiaválogatottnak.

„Korábban sem voltunk teljes mértékben sportellenesek, de például a fitnesst egyáltalán nem szeretjük, a foci viszont nem állt távol tőlünk. Épp kapóra jött, hogy pár hónapja meghívtak bennünket az egymás elf
fociogadásáért szerevezett esélyegyenlőségi mérkőzésre. Akkor sokat beszélgettünk az Élménybirtok-Médiaválogatott elnökével, Földesi Jánossal, aki leigazolt minket a csapatba. Addig azt gondoltuk, hogy a mozgás-szegény életmódunk annak köszönhető, hogy nincs időnk a sportra. Ám most rájöttünk: a jó csapat hiányzott. Az Élménybirtok-Médiaválogatottban leginkább zenész és tévés kollégák játszanak, és már csak a társaság miatt is szeretünk edzésre járni” – újságolja Balázs, az Anti Fitness dobosa.


A fiúknak rövid idő után hatalmas sikerélményük lett, ugyanis amint bekerültek a csapatba, máris a Miadom-Dráva Hotel VIP bajnokságon találták magukat, ahol igen sok kellemetlen pillanatot okoztak az ellenfeleknek.

„Még nem voltunk igazán edzésben, de máris mély vízbe dobtak bennünket. Balázzsal nagyon szerettünk volna bizonyítani, és a bajnokság ideje alatt anyait-apait beleadva játszottunk. Meg is lett az eredménye, ugyanis elég sok gólt lőttünk, jókat cseleztünk és számos gól passzt adtunk a csapattársainknak. Alig várjuk, hogy az edzések mellett ősztől újra elinduljon a VIP bajnokság, mert sokkal nagyobb élmény tét meccsen sikert elérni, mint az edzéseken” – meséli Miki, az Anti Fitness basszus gitárosa.
 

Kérjük, támogasd munkánkat!

Ha szeretsz minket olvasni, ha csaltunk már mosolyt az arcodra, ha segített már neked valamelyik szakértõnk, vagy ha egyszerûen Te is fontosnak tartod, amit csinálunk, kérjük, támogasd munkánkat!

Banki átutalással:
Magnet Bank 16200106-11697987
Kedvezményezett: Családi Háló Közhasznú Alapítvány
Közlemény: Média támogatás

Vagy bankkártyás fizetés Simplepay-el az alábbi gombra kattintva:

 

(A hozzászólások megjelenítéséhez jelentkezz be Facebookra!)
A szerkesztő ajánlja