SZAKÉRTŐKMUNKAKÖZVETÍTŐKALKULÁTORBABA-MAMA HÍRLEVELEKFOGANTATÁSTERHESSÉGBABAGYEREKNEVELÉSTB, PÉNZÜGYEKÉLETMÓD, EGÉSZSÉGSZABADIDŐRECEPTEK

Ezután hová forduljunk egészségügyi ellátásért?

Farkas Szabolcs [cikkei] - 2010-02-09
A minap egy autószerelőnek kellett eltávolítania a gipszet egy idős néni lábáról...
Lássuk, mire kell felkészülnünk a közeljövőben, ha orvosi beavatkozásra lesz szükségünk.
Ezután hová forduljunk egészségügyi ellátásért?

Az ugye mindenki számára magától értetődik, hogy amennyiben balesetet szenved, és csonttörés gyanúja merül fel, akkor ezután röntgen helyett a lakóhelyéhez legközelebb lévő fényképészt kell felkeresnie. Ráadásul, ha viszünk magunkkal hirdetőújságból kivágott kupont, akkor minden második kép ingyen van!

Ha receptet szeretnénk felíratni, azt bármelyik lottózóban szívesen kitöltik nekünk, persze számolnunk kell azzal is, hogy telitalálat esetén jogosan tartanak igényt a kiváltott gyógyszereink felére.

Amennyiben orrsövényferdülésünkkel meglátogatunk egy kertészt, akkor a sövénynyíró ollójával pillanatok alatt helyrehozza azt. A probléma eltűnik, mintha elvágták volna.

Ha álmatlan éjszakákat okozó fogfájás gyötörne, ne habozzunk felkeresni egy környékbeli rádió- tv-műszerészt, kis szerencsével egy kalap alatt ingyenes kábeltévé "előfizetésre" is szert tehetünk.

Akinek plasztikai sebészre van szüksége, nyugodt szívvel forduljon egy OKJ-s tanfolyamot frissen elvégzett bőrdíszműves ismerőséhez, feltéve, ha  nem „kozmetikázott” a bizonyítványa.

Abban az esetben, ha fizikoterápiás kezelésnek szeretnénk alávetni magunkat, vállalkozó kedvű villanyszerelők szívesen állnak a rendelkezésünkre, biztosítékot nyújtva, hogy megrázó élményben legyen részünk.



Belgyógyászati problémáinkat nyugdíjazott bányászok hatékonyan tudják orvosolni, tökéletesen átérzik a fájdalmunkat, mert ahogy egymást közt is mondogatják: „már a belüket kidogozták”. A sikeres kezelés mellé jár néhány tiszteletkör a selmecbányai csillével.

Ezentúl univerzális vízvezeték-szerelő mesterek fogják a szülést le-, a magzatvizet pedig elvezetni. Ikerszülés esetén pedig igénybe veszik testvérszakmájú gázvezeték-szerelő kollégák segítségét, így elmondhatják, hogy szülve-főve együtt vannak.

Ha pedig pszichológusra lenne szükségünk, elég csak kifáradnunk a környékbeli biopiacra, ahol bármelyik kofától kérhetünk tanácsot. Meglátjuk, minden problémánkra pillanatok alatt megoldást talál, egyúttal szert tehetünk a zöldség szilárd halmazállapotú változatára is.

A betegszállítás nemes terhét ezentúl a közlekedési vállalat munkatársai vállalják magukra azon a néhány napon, amikor éppen nem sztrájkolnak.

Akinek pedig az a baja, hogy túl sok felesleges pénze van, az nyugodtan tegye bele egy borítékba, majd a kockázatok és mellékhatások figyelmen kívül hagyása mellett nyugodtan keresse fel kezelőorvosát, gyógyszerészét.

Kérjük, támogasd munkánkat!

Ha szeretsz minket olvasni, ha csaltunk már mosolyt az arcodra, ha segített már neked valamelyik szakértõnk, vagy ha egyszerûen Te is fontosnak tartod, amit csinálunk, kérjük, támogasd munkánkat!

Banki átutalással:
Magnet Bank 16200106-11697987
Kedvezményezett: Családi Háló Közhasznú Alapítvány
Közlemény: Média támogatás

Vagy bankkártyás fizetés Simplepay-el az alábbi gombra kattintva:

 

(A hozzászólások megjelenítéséhez jelentkezz be Facebookra!)
A szerkesztő ajánlja