SZAKÉRTŐKMUNKAKÖZVETÍTŐKALKULÁTORBABA-MAMA HÍRLEVELEKFOGANTATÁSTERHESSÉGBABAGYEREKNEVELÉSTB, PÉNZÜGYEKÉLETMÓD, EGÉSZSÉGSZABADIDŐRECEPTEK

Családi Tervező falinaptár 2011-re

Családinet [cikkei] - 2010-09-02
 [X]

Mi is szülők vagyunk, tudjuk, mennyi időd megy el a családod és a magad ezerféle dolgának megszervezésére, összehangolására.
Tudjuk milyen, mikor azt se tudod hol áll a fejed, mikor rájössz, hogy nem fogsz odaérni egyik helyről a másikra mert közben valamit még el kell intézni ami kiment a fejedből.
Családi Tervező falinaptár 2011-re

 

  Családi Tervező falinaptár

2011-re 

Anyukák által tesztelve!:)

 

Mi is szülők vagyunk, tudjuk, mennyi időd megy el a családod és a magad ezerféle dolgának megszervezésére, összehangolására.

Tudjuk milyen, mikor azt se tudod hol áll a fejed, mikor rájössz, hogy nem fogsz odaérni egyik helyről a másikra mert közben valamit még el kell intézni ami kiment a fejedből.

Kitaláltunk egy jó megoldást!

Családinet Családi Tervező FalinaptárA Családinet Családi Tervezőjével az idő kezelése gyerekjáték!

Egy pillantással átláthatod az egész család időbeosztását.

Alapvető naptár-tulajdonságain kívül biztosítja minden család számára, hogy életük szervezetten, rendben folyjon.

A család minden tagjának saját oszlopot biztosít programjai megszervezésére, nyomon-követésére és összehangolására.

A havi táblázatos formátum biztosítja a könnyű áttekinthetőséget, hogy a napi, heti és havi tervek és tevékenységek szervezettek legyenek, mindig tudjátok ki hol jár a családból, melyik gyerkőcöt hova kell vinni különórára, mikor fér bele anyunak a fodrász. :)

A rend egyik legkellemesebb hozadéka: Jut időd Magadra, lesz időd pihenni!

A naptár készítését közvéleménykutatás előzte meg. Szerettük volna tudni mi az a formátum, ami a legszimpatikusabb az anyukáknak, hol tartják a legtöbb családban a falinaptárat.

Így készült el a

Családi Tervező falinaptár 2011-re
  Anyukák által tesztelve!

 

 Családi Tervező Január

  • 5 tágas oszlop a programok megszervezésére és koordinálására,  legfeljebb 5 családtag számára egyszerre, egymás mellett. 
  • Havi bontásban, hogy időben átlásd mennyi ünnep, születésnap, névnap lesz abban a hónapban, amire félre kellene tenni.
  • Barátságos, családias mintákkal, hogy praktikussága mellett jól mutasson a gyerekszobában, konyhában, előtérben – vagy épp a telefon mellett. :)
  • A/3 méretben, ami elég nagy a célhoz, de nem túl nagy a lakáshoz.
  • Az oldalak alján tipp minden hónapra, hogyan kaphatsz még több segítséget tőlünk, a Családinettől.


A Családinet Családi Tervező Falinaptára a praktikum és az esztétikum házassága - vidám, ötletes képekkel, tippekkel.
 

A Családinet Családi Tervező tulajdonságai sokoldalúak. Ha nincs minden oszlopra szükséged családtagjaid számára, használhatod a tartalék oszlopokat háztartási projektek, gyermekfelügyeleti utasítások, étkezés tervezés, személyes célok, nyaralás vagy szünidei témák, fontosabb ügyfelek, gyerek iskolai tantárgyai stb. felsorolásához. A lehetőségek száma végtelen. Próbáld ki!

Rendeld meg!

1500 Ft-ért (plusz szállítási költség*, ha azt kéred, hogy küldjük ki Neked) és tartsd rendben családod életét!
Limitált példányszámban, megjelenés után kizárólag a kijelölt árusítási pontokon és itt Nálunk hozzáférhető!***
 
*Szállítási és csomagolási költség:990 Ft [Magyarországon belül](Érdemes több darabot rendelni, mert a költség a mennyiségtől függően nem változik!)

Karácsonyi ajándéknak is kitűnő barátok, rokonok részére!

Gyakran ismételt kérdések:

Mikor kell kifizetni az előrendelt naptárat?
Az előrendelési időszak lezárultával megkezdtük a futáros házhozszállítást, amelynek díja 990 Ft, és átvételkor a termék árával együtt fizetendő.
Személyes átvétel esetén is átvételkor kell kifizetni a naptára(ka)t.

Hol és mikor lehet személyesen átvenni a naptárat?
Budapesten a XVI. kerületben egy közösségi házban lesz egy átvételi pont, illetve tervezünk vidékre is ilyen helyeket, de ezek címét és számát a már beérkezett előrendelések függvényében határozzuk meg. Amint véglegesek lesznek az átvételi helyek, ki fogjuk írni a pontos címeket.

Küldhetek-e saját képet?
Nem kell küldened képet, mert a saját fényképek alapján történő egyedi gyártásra nincsen lehetőség, mivel az jelentősen megdrágítaná a naptárat.

Milyen színben, alakban és méretben kapható a naptár?
A naptár egy változatban készült, amely A3-as méretű és
álló tájolású, az alapszíne fehér, az ábrán látható piros színű ráccsal és feliratokkal, más színben nem kérhető.
 

"Kedves Családinet!

Nagyon tetszik a családi tervező naptár, de nálunk 5 gyerek van és a két szülővel együtt már kevés az 5 oszlop, hogy mindenki programja beleférjen. Mit javasoltok?! Sz.M."
Kedves Sz.M.!
Először is gratulálunk az 5 gyermekhez! Küldj nekünk egy fotót róluk naptár rendelésed mellé (e-mailen is küldheted) és egy második naptárt ajándékba adunk, hogy mindenkinek legyen helye bőségesen!
"**

**A fenti lehetőséget minden olvasónknak felajánljuk akinek több gyermeke van mint amennyi a naptárba elfér!:) 

*** A kijelölt árusítási pontok közül egy biztosan Budapesten, a XVI. kerületben. lesz A vidéki helyszíneket akkor tudjuk megszervezni, ha egy-egy városból kellő mennyiségű megrendelés érkezik.
Itt vehetik át azok a vásárlók isakik előrendeléssel megrendelik, de kiszállítás helyett a személyes átvételt választják.

 Kérdéseid, észrevételeid írd meg a  naptar@csaladinet.hu címre!

Kérjük, támogasd munkánkat!

Ha szeretsz minket olvasni, ha csaltunk már mosolyt az arcodra, ha segített már neked valamelyik szakértõnk, vagy ha egyszerûen Te is fontosnak tartod, amit csinálunk, kérjük, támogasd munkánkat!

Banki átutalással:
Magnet Bank 16200106-11697987
Kedvezményezett: Családi Háló Közhasznú Alapítvány
Közlemény: Média támogatás

Vagy bankkártyás fizetés Simplepay-el az alábbi gombra kattintva:

 

(A hozzászólások megjelenítéséhez jelentkezz be Facebookra!)

LEGOLVASOTTABB

Magát okolta a kisfiú, amiért megrúgta az edző - nyilatkozott az édesanya, aki az internetről tudta meg, mi történt

Magát okolta a kisfiú, amiért megrúgta az edző - nyilatkozott az édesanya, aki az internetről tudta meg, mi történt

"Ő azt hitte, hogy annyira rosszat tett, hogy ezt megérdemelte. És még szégyellte is" - mondta el az anya.
Klimax: teljes kép a változókorról

Klimax: teljes kép a változókorról

Vannak, akiket hirtelen és váratlanul ér, hogy beléptek a változókorba, míg mások évek óta tudatosan készülnek rá. Mutatjuk, melyek a klimax tünetei, és hogy milyen életmódbeli és étrendbeli változásokkal tudunk enyhíteni a kellemetlenségeken.
Barna folyás: mit jelent és mikor kell aggódni?

Barna folyás: mit jelent és mikor kell aggódni?

A női ciklus során számos változást tapasztalhatunk, amelyek közül az egyik leggyakoribb a barna folyás. Sokan aggódnak, amikor ilyen jelenséget tapasztalnak, hiszen nem mindig egyértelmű, hogy mi állhat a háttérben.
Segítő közösség tüdőfibrózissal élőknek

Segítő közösség tüdőfibrózissal élőknek

A betegszervezetek olyan non-profit szervezetek, amelyek rendkívül értékes segítséget adhatnak különböző krónikus betegségben szenvedőknek a klasszikus értelemben vett betegellátáson túl. Ezek a szervezetek adott betegségcsoportok szerint szerveződnek, és döntően önkéntesek munkáján alapulnak. A Magyar Tüdőfibrózis Egyesület a tüdőfibrózissal élők számára nyújtja azokat a betegszervezeti szolgáltatásokat, amelyek jelentős befolyással lehetnek az érintettek életminőségére.
A fiatalabb cukorbetegeknél magasabb a rák kialakulásának kockázata

A fiatalabb cukorbetegeknél magasabb a rák kialakulásának kockázata

A diabétesz jelentősen megnöveli a daganatok kockázatát, elsősorban a 40-54 évesek körében - derül ki a Semmelweis Egyetem Diabetes Research and Clinical Practice nevű szaklapban publikált friss kutatásából. A több mint hárommillió magyar páciens adatait feldolgozó elemzés szerint a rák előfordulásának kockázata már a cukorbetegség diagnosztizálása előtt emelkedni kezd, és a rákövetkező évben tetőzik. A szakemberek ezért a szűrővizsgálatok fontosságát hangsúlyozzák.
A szerkesztő ajánlja