SZAKÉRTŐKMUNKAKÖZVETÍTŐKALKULÁTORBABA-MAMA HÍRLEVELEKFOGANTATÁSTERHESSÉGBABAGYEREKNEVELÉSTB, PÉNZÜGYEKÉLETMÓD, EGÉSZSÉGSZABADIDŐRECEPTEK

Szívből jövő egyedi ajándék - CEWE FOTÓKÖNYV

Családinet [cikkei] - 2012-11-26
 [X]

Ahogy lassan az ősz végén járunk, egyre izgatottabban telnek napjaink, hiszen közeledik a Karácsony, a szeretet ünnepe!
Az ünnep, amely nem csupán a fiatalabb, hanem az idősebb generáció számára is az év talán legmeghatározóbb pillanata, hiszen évről-évre adott a küldetés, hogy szeretteinket, rokonainkat és barátainkat egy olyan ajándékkal lepjük meg, amely igazán emlékezetessé teszi a Karácsonyt!
Szívből jövő egyedi ajándék - CEWE FOTÓKÖNYV

A lelkes készülődést nem lehet elég korán elkezdeni, hiszen az ideális ajándék kiválasztása napokig, vagy akár hetekig is eltarthat. Bizonyára ismerős lehet az érzés, amikor a meglepetés után kutatva járjuk az üzleteket, minden ünnepi hangulatba öltöztetett kirakat előtt izgalom tölti el szívünket, hogy most megtaláltuk azt, amivel emlékezetes pillanatokat szerezhetünk.

Az ideális ajándék kiválasztásában fontos szempont az is, hogy a választott ajándékok kifejezzék szeretteinknek mennyire fontosak számunkra. Amikor egy közös vacsorát
Karácsonyeltöltünk a kedvesünkkel, mesés kiránduláson veszünk részt, megérkezik a legkisebb családtag, nyári vakáció és még számos egyéb olyan pillanat, amelyet megörökítünk fénykép formájában, hogy évekkel később is jóleső nosztalgiával gondoljunk vissza rájuk.

Ezeket az perceket, amelyeket szeretteinkkel töltöttünk és fotó formájában őriztünk, újra átélhetjük a friss Superbrands díjas CEWE FOTÓKÖNYVVEL, a legszemélyesebb ajándékkal, amellyel családtagjainkat lephetjük meg Karácsony alkalmából! Segítségével szavak nélkül is kifejezhetjük hozzátartozónknak, milyen sokat jelent nekünk. A CEWE FOTÓKÖNYV egy olyan mesés ajándék,  amely teljesen egyedileg elkészíthető és az Ön digitális fotóit tartalmazza!

Hogyan készíthetjük el saját CEWE FOTÓKÖNYVÜNKET?

Gyűjtse össze a szeretteivel közös kedvenc fényképeit.


(Tipp: célszerű egy mappán belül sorba rendezni a képeket a szerkesztés megkezdése előtt, így a fotókönyv készítés gyorsabb és egyszerűbb lesz.)

A CEWE FOTÓKÖNYV készítés két módszerrel is kivitelezhető. Igénybe veheti az ingyenesen letölthető Fotóhálózat Fotóvilág rendelőszoftvert, amely percek alatt feltelepül a számítógépére és az összes forgalmazott terméküket is tartalmazza, vagy az új szolgáltatást, az online CEWE FOTÓKÖNYV szerkesztőt, amelyhez nem szükséges még szoftverletöltés sem, a böngészőjében tudja megtervezni egyedi fotókönyvét. A Fotóvilág rendelőszoftver elindítását követően kiválaszthatjuk, hogy saját ötleteink, kreativitásunk alapján szerkesztjük meg a fotókönyvet, vagy igénybe vesszük a CEWE FOTÓKÖNYV Varázsló segítségét, amely akár 3 perc alatt elhelyezi kéCEWE fotókönyv készítéspeit a fotókönyv minden oldalán. A szerkesztéskor kiválaszthatja a fotókönyv méretét, a borító anyagát –bizonyos típusok esetén egyedileg tervezhető, akárcsak a fotókönyv belső elrendezése-, az oldalszámot, illetve a papír típusát! A fotókönyv szerkesztése közben bátran engedje szabadjára fantáziáját, hiszen számos képelrendezés, képkeret, alkalomhoz illő, ünnepi sablonok, és design elemek közül választhat, amelyekkel még hangulatosabbá teheti saját CEWE FOTÓKÖNYVÉT.

Fényképeit szinte korlátlan mennyiségben használhatja fel, hiszen a fotókönyv 26 oldaltól akár 154 oldalig bővíthető, és számos méret közül választhat a kisméretűtől egészen az XXL méretű fotókönyvig! A képeket szabadon feliratozhatja feljegyzésekkel, emlékekkel, karácsonyi idézetekkel és versekkel, így a CEWE FOTÓKÖNYV valódi könyv formájában meséli el a legszebb pillanatokat. Ráadásul akár a rendelőszoftverrel, akár az online szerkesztővel rendeli meg egyedi CEWE FOTÓKÖNYVÉT, módjában áll azt igényes lapozó formájában online megosztani ismerőseivel, szeretteivel. A megrendelést követően akár 5 munkanapon belül kezében tarthatja saját fotókönyvét. Csupán számítógépre, internetkapcsolatra, illetve legszebb digitális fényképeinkre van szükség.

CEWE fotókönyv mintaA már elkészített mintakönyvek ihletet adhatnak saját fotókönyve elkészítéséhez! Így nem szükséges kutatnia az ideális ajándékot, hiszen már megtalálta!

A pótolhatatlan emlékek, amelyeket fényképben őrzünk, újra meghittséget hoznak szívünkbe Karácsony estéjén.

 

Kérjük, támogasd munkánkat!

Ha szeretsz minket olvasni, ha csaltunk már mosolyt az arcodra, ha segített már neked valamelyik szakértõnk, vagy ha egyszerûen Te is fontosnak tartod, amit csinálunk, kérjük, támogasd munkánkat!

Banki átutalással:
Magnet Bank 16200106-11697987
Kedvezményezett: Családi Háló Közhasznú Alapítvány
Közlemény: Média támogatás

Vagy bankkártyás fizetés Simplepay-el az alábbi gombra kattintva:

 

(A hozzászólások megjelenítéséhez jelentkezz be Facebookra!)
A szerkesztő ajánlja