SZAKÉRTŐKMUNKAKÖZVETÍTŐKALKULÁTORBABA-MAMA HÍRLEVELEKFOGANTATÁSTERHESSÉGBABAGYEREKNEVELÉSTB, PÉNZÜGYEKÉLETMÓD, EGÉSZSÉGSZABADIDŐRECEPTEK

Mit ígérnek a csillagok 2012-ben a Családinetnek?

Lunczer Judit [cikkei] - 2011-12-31
Év végéhez közeledvén gondoltunk egy merészet és - természetesen viccből -, megkérdeztük a Családinet jövőlátással foglalkozó szakértőit, mit jósolnak a lapnak 2012-re. Egy év múlva kiderül mi mennyire valósult meg.:) Itt olvasható Lunczer Judit asztrológus jövendölése.
Mit ígérnek a csillagok 2012-ben a Családinetnek?

Érdekes kérést kaptam a vezetőségtől, miszerint nézzem meg az alapítás időpontjából, milyen évre számíthatnak?! Első ránézésre, ahogy a dátumot beütöttem, döbbenten láttam, hogy csak ez a 3 féle szám kombináció (-0, 2, 4-es  számok) szerepelnek csak az év, hó, nap, óra és perc időpontban, így számmisztikailag is  érdekesnek találtam. 2002.02.04 22:40  Amennyiben csak a  számok jelentését nézem most, egyértelmű, hogy emberekkel foglalkoznak, kapcsolatokat építenek ki, és minél nagyobb nyilvánosságra kell szert tenniük.

asztrologiaViszont, ha mint asztrológus vizsgáltam a dátumot, eszembe jutott, hogy minden asztrológia jegyet-bolygót, egy planetáris kormányzó irányít, és mindegyik bolygó egy-egy bizonyos számmal vibrál.

A „0”  az örökkévalóságot reprezentálja. Minél több nullát adunk egy számhoz, annál erősebb számot kapunk. A nullát az Uránusz bolygóval hozták kapcsolatba. Az viszont szimbolizálja a modern szellemiséget, szociális érzékenységet, az ötletességet és újítást.

A „2”-es  a kapcsolatok.  Asztrológiailag a 2-es a Hold száma. Jelentése a családi béke, harmónia, gyerek, anya, és egészség. Vibrálást, intuíciót, tudatalattit, élénk fantáziát áraszt, ugyanis a Hold a lélek, a tudatalatti és a képzelet bolygója. A kapcsolat, az érintkezés a diplomácia száma. Képes másokat megnyugtatni. Arra törekszik, hogy jól kijöjjön másokkal, szeressék. Jól tud együtt működni.


A „4”-es  azt jelzi, hogy ideje a nyilvánosság elé lépni. Az Uránusszal szimbolizált 4-es vibrálása magasabb szintű, kifinomult értelemre, bizarr gondolkodásra, különcfoglalkozásra, nagyfokú fogékonyságra, az érzékfölötti dolgokra, szokatlan életútra hajlamosít. A kemény munka, valamint a rend és a rendszer száma. Lassan de mindig eléri célját. Képes a semmiből rendszert és rendet teremteni. A 4-es elszánt kiváló szellemi tulajdonságokkal rendelkezik, új gondolatokra nyitott, rendkívül érdeklődő az újdonságok iránt, állandóan hajtja kíváncsisága, a megismerés, a felfedezés vágya. Rendkívüli eredetiség jellemzi, új eszmékért, magas célokért képes küzdeni. Munkájában kitartó, türelmes, erős akarattal végzi el a vállalt feladatot. Környezetét képes ügyesen befolyásolni, cselekedeteit az ész vezérli. Önállóságra, függetlenségre törekszik, a barátság életbevágóan fontos számára, segítőkész, becsületes, nagylelkű. Az élet minden területén szerez barátokat.

Egyértelműen kitűnik, miért is jött létre ez az oldal, és meg lehet nézni, milyen sok életterületet ölel át. Törekszik arra, hogy a fent leírtakat valóra váltsa, és egyre nő azoknak a szakembereknek a száma, akik segítik ezt a csapatot, és önzetlenül tudásukkal segítségükre vannak az érdeklődőknek.

A horoszkópból jól látszik, kemény munkára, jó szervezésre lesz a 2012-es évben is szükség, hogy a színvonalat nem csak tartani, hanem emelni is tudják, és a kihívásokkal szembe menjenek. Szükség lesz változtatásra, ami okozhat lelki problémákat, néhány ember elhagyja a csapatot, mert nem tudja megvalósítani elképzeléseit, vagy nem lesz türelme kivárni az eredményt. Érlelődik annak a lehetősége, hogy támogatók is csatlakozzanak és az oldal tovább bővülhessen, illetve valamilyen kölcsönös kompromisszumot kell kitalálni, hogy anyagilag mind a tanácsadóknak, mind a kérdezőknek megérje az oldalon komolyan venni a felkínált lehetőségeket. A végeredmény viszont újabb szakmai sikert és elismerést fog hozni mindenki számára!

Lunczer Judit diplomás asztrológus  www.lunczerjudit.hu 

Kérjük, támogasd munkánkat!

Ha szeretsz minket olvasni, ha csaltunk már mosolyt az arcodra, ha segített már neked valamelyik szakértõnk, vagy ha egyszerûen Te is fontosnak tartod, amit csinálunk, kérjük, támogasd munkánkat!

Banki átutalással:
Magnet Bank 16200106-11697987
Kedvezményezett: Családi Háló Közhasznú Alapítvány
Közlemény: Média támogatás

Vagy bankkártyás fizetés Simplepay-el az alábbi gombra kattintva:

 

(A hozzászólások megjelenítéséhez jelentkezz be Facebookra!)
A szerkesztő ajánlja