SZAKÉRTŐKMUNKAKÖZVETÍTŐKALKULÁTORBABA-MAMA HÍRLEVELEKFOGANTATÁSTERHESSÉGBABAGYEREKNEVELÉSTB, PÉNZÜGYEKÉLETMÓD, EGÉSZSÉGSZABADIDŐRECEPTEK

Popper Péter hagyatékára szállt 2012-ben a Lélekpillangó

Családinet [cikkei] - 2012-05-21
Országos filmvetítő körút - határon túl nyúló összefogás. Lélekpillangó életműdíj az emberi boldogságért.
A nagyszabású kezdeményezés az önismeret útján az emberi boldogságért, ebben az évben záróeseményéhez érkezett.
Popper Péter hagyatékára szállt 2012-ben a Lélekpillangó

Gáll Gregor szobrászművész Lélekpillangó című alkotását Lélekpillangó díjátadása közönség szavazatai alapján, Szepes Máriát és Biegelbauer Pált megelőzve Dr. Popper Péter életműve kapta, melyet felesége vett át.
Az ünnepélyes díjátadóra 2012 május 19-én a Boldogságnapon került sor.

A Lélekpillangó életműdíj jövő évi jótékonysági alapját mostantól Magyarország első közösségi bankja a MagNet bank kezeli.

Popper Péter eddig még nem látott előadás felvételeit tudja a felesége, Zolnai Laczkó Lélekpillangó adományKatalin ebből az adományból eljuttatni az ország számos pontjára. Az adomány teljes összege 841200 Ft, melyet a Lélekpillangó közösségi vásárlásaiból a támogató előadók adományoztak az alapnak.

A legnagyobb támogatást B Nagy Magdolna tanácsadó adta. Az alapítók V. Szabó Noémi szentendrei festőművésznő felajánlását, a Lélekpillangó című festményt adták át a legbőkezűbb támogatónak.



A Boldogságnapon interaktív csoportot tartott többek közt Carla Galli az ismert pszichológus és Christian Darnel tréner záró előadásából mindenki megtudhatta, mi a „Lényeg”.

Az alapítók már a 2013-as  programot tervezik. Az egyik alapító, Gáspár Katalin laptulajdonos elmondta, hogy hatalmas igény mutatkozik Magyarországon az önismeretre, a mozgalomhoz már most, az első évben, néhány hónap alatt százezrek csatlakoztak, tízezres tömeg vált aktívvá.
Szilágyi Imre, közgazdász, a másik alapító a MagNet bankkal közösen olyan pénzügyi konstrukció kidolgozását tervezik, melyben az életműdíj alap évről évre növekvő értéket képezhet.

Fotó: Almási Krisztina
 

Kérjük, támogasd munkánkat!

Ha szeretsz minket olvasni, ha csaltunk már mosolyt az arcodra, ha segített már neked valamelyik szakértõnk, vagy ha egyszerûen Te is fontosnak tartod, amit csinálunk, kérjük, támogasd munkánkat!

Banki átutalással:
Magnet Bank 16200106-11697987
Kedvezményezett: Családi Háló Közhasznú Alapítvány
Közlemény: Média támogatás

Vagy bankkártyás fizetés Simplepay-el az alábbi gombra kattintva:

 

(A hozzászólások megjelenítéséhez jelentkezz be Facebookra!)
A szerkesztő ajánlja