SZAKÉRTŐKMUNKAKÖZVETÍTŐKALKULÁTORBABA-MAMA HÍRLEVELEKFOGANTATÁSTERHESSÉGBABAGYEREKNEVELÉSTB, PÉNZÜGYEKÉLETMÓD, EGÉSZSÉGSZABADIDŐRECEPTEK

Harmadszor ítélhetjük oda a LélekPillangó életműdíjat

Családinet [cikkei] - 2014-01-10
Idén Weöres Sándor, Szabó Magda és Ranschburg Jenő az esélyesek.
A LélekPillangó Alapítvány kezdeményezésére már harmadszor dönthetünk arról, ki a legérdemesebb arra, hogy a közönségszavazáson odaítélt életműdíjban részesüljön. Az elmúlt két évben Popper Péter és Szepes Mária nyerte el ezt az elismerést.
Harmadszor ítélhetjük oda a LélekPillangó életműdíjat

Az életműdíj és a hozzá kapcsolódó program célja, hogy segítsen megtalálni, felismerni és életben tartani azon emberek kezdeményezéseit, akik hozzájárulnak a boldogabb, teljesebb élethez. A program több éves sikere bizonyítja, hogy az embereknek a rohanó, elhidegült világunkban egyre nagyobb igénye van olyan szellemi inspirációra, amely általános életminőségüket, hangulatukat javítja. A mindennapi versenyben pontosan olyan szellemi útmutatásra van szükség, amely segít értéket teremteni és megerősödni. A LélekPillangó ezért minden évben szeretné megőrizni egy-egy hazai gondolkodó, meghatározó személy életművének örökségét, hogy tudásuk, elismert munkásságuk minél több embernek lehessen támasz és motiváció a jövőben is.

Az idei jelöltek az író Szabó Magda, a pszichológus Ranschburg Jenő és Weöres Sándor költő; rájuk a www.lelekpillango.hu weboldalon lehet szavazni. A felajánlásokból összegyűlt milliós nagyságú adományt a nonprofit alapítvány a szavazatok alapján nyújtja át a legtöbb voksot, támogatást szerző jelöltnek, illetve örökösei által megnevezett ügynek.

További információ:
www.lelekpillango.hu

info@lelekpillango.hu

Kérjük, támogasd munkánkat!

Ha szeretsz minket olvasni, ha csaltunk már mosolyt az arcodra, ha segített már neked valamelyik szakértõnk, vagy ha egyszerûen Te is fontosnak tartod, amit csinálunk, kérjük, támogasd munkánkat!

Banki átutalással:
Magnet Bank 16200106-11697987
Kedvezményezett: Családi Háló Közhasznú Alapítvány
Közlemény: Média támogatás

Vagy bankkártyás fizetés Simplepay-el az alábbi gombra kattintva:

 

(A hozzászólások megjelenítéséhez jelentkezz be Facebookra!)
A szerkesztő ajánlja