SZAKÉRTŐKMUNKAKÖZVETÍTŐKALKULÁTORBABA-MAMA HÍRLEVELEKFOGANTATÁSTERHESSÉGBABAGYEREKNEVELÉSTB, PÉNZÜGYEKÉLETMÓD, EGÉSZSÉGSZABADIDŐRECEPTEK

Soron kívüli ételvizsgálatot rendelt el a Pest megyei kormánymegbízott egy törökbálinti iskolában

Családinet [cikkei] - 2014-02-07
Soron kívüli mintavételt rendelt el a törökbálinti Bálint Márton Általános és Középiskola menzáján Tarnai Richárd Pest megyei kormánymegbízott - tájékoztatta a megyei kormányhivatal az MTI-t.
Soron kívüli ételvizsgálatot rendelt el a Pest megyei kormánymegbízott egy törökbálinti iskolában

A mintavételt az iskola tálalókonyháján csütörtökön végezték el, a mintát a Nemzeti Élelmiszerlánc-biztonsági Hivatal elemzi, az eredmény néhány napon belül várható.

Többször érkezett már panasz az iskola menzája ellen
    
Az iskola menzája ellen számos kifogás érkezett az elmúlt időszakban az Élelmiszerlánc-biztonsági és Állategészségügyi Igazgatóságához - olvasható a közleményben -, ez az oka az intézkedésnek.
 
A szülők kérték a vizsgálatot
 
Az iskola és a szülők kérésére a megyei élelmiszer-biztonsági hatóság - összhangban az ombudsmani véleménnyel - arról is állást foglalt, hogy ha a közétkeztetési szolgáltatás nem megfelelő színvonalú, akkor a szülőnek joga van más módon biztosítani gyermeke étkezését - írták.

Forrás: MTI
Fotó:
chawalitpix - FreeDigitalPhotos.net

Kérjük, támogasd munkánkat!

Ha szeretsz minket olvasni, ha csaltunk már mosolyt az arcodra, ha segített már neked valamelyik szakértõnk, vagy ha egyszerûen Te is fontosnak tartod, amit csinálunk, kérjük, támogasd munkánkat!

Banki átutalással:
Magnet Bank 16200106-11697987
Kedvezményezett: Családi Háló Közhasznú Alapítvány
Közlemény: Média támogatás

Vagy bankkártyás fizetés Simplepay-el az alábbi gombra kattintva:

 

(A hozzászólások megjelenítéséhez jelentkezz be Facebookra!)
A szerkesztő ajánlja