SZAKÉRTŐKMUNKAKÖZVETÍTŐKALKULÁTORBABA-MAMA HÍRLEVELEKFOGANTATÁSTERHESSÉGBABAGYEREKNEVELÉSTB, PÉNZÜGYEKÉLETMÓD, EGÉSZSÉGSZABADIDŐRECEPTEK

A férjet gyanúsítják az állapotos magyar asszony és két kisgyermekük meggyilkolásával

Családinet [cikkei] - 2014-07-22
Szúró-vágó fegyverrel meggyilkoltak egy állapotos magyar asszonyt és másfél, illetve ötéves kisfiát a múlt hét végén a párizsi régióban fekvő Perreux-sur-Marne-ban - állapította meg a boncolást végző szakértő a Centre Presse című francia napilap internetes oldalán közölt beszámoló szerint. A gyilkosság elkövetésével az asszony férjét gyanúsítják, akinek nyoma veszett.
A férjet gyanúsítják az állapotos magyar asszony és két kisgyermekük meggyilkolásával

A vérbe fagyott holttesteket péntek este találták meg. Az egyik áldozat egy romániai születésű, 36 éves héthónapos terhes asszony – közölte a créteili ügyészség. Az asszony nővérének élettársa és egy szomszédasszony azt mondta, hogy a nő magyar volt, és Tinának szólították.
    
A férj - az ügyészség szerint egy 37 éves, romániai születésű, állítólag moldáv férfi - után nyomozást indított a párizsi bűnügyi rendőrség, amely családi drámát gyanít a hármas gyilkosság hátterében.
    
A négytagú család a Val-de-Marne megyei Perreux-sur-Marne-ben lakott egy kétszobás lakásban egy kis házban, az asszony nővérével és annak magyar élettársával.
    

A holttestekre ez utóbbi - egy 40 éves, a francia sajtóban László néven említett férfi - talált rá, aki péntek délután munkából hazatérve zárva találta a házat, így a szomszédoknál megvacsorázott, majd amikor éjfél előtt visszatért, ismét kulcsra zárt ajtó fogadta, ezért a tetőn át mászott be a házba.
    
A rendőrség tájékoztatása szerint az áldozatok torkát elvágták, az asszonyt kétszer mellbe is szúrták. A rendőrök találtak egy kést, amelyről feltételezik, hogy a gyilkos fegyver lehetett.


A szomszédok elmondása szerint a házaspár az ötéves Antoine-nal és a másfél éves Raphaellel két és fél éve lakott a perreux-sur-marne-i házban. Semmilyen jel nem utalt arra korábban, hogy a házaspár rosszul élt volna.
    
A családapa és a feleség nővérének élettársa is építkezésen dolgozik. A gyilkosságok elkövetésével gyanúsított férfi pénteken nem jelent meg a munkahelyén, s azóta sem találják.

http://www.centre-presse.fr/article-324881-une-mere-et-ses-enfants-br-egorges-dans-leur-maison.html
http://www.letelegramme.fr/france/perreux-sur-marne-une-mere-et-ses-deux-petits-garcons-egorges-20-07-2014-10266053.php
http://www.ledauphine.com/faits-divers/2014/07/20/une-femme-enceinte-et-ses-deux-enfants-egorges-xsiv

Forrás: MTI

Kérjük, támogasd munkánkat!

Ha szeretsz minket olvasni, ha csaltunk már mosolyt az arcodra, ha segített már neked valamelyik szakértõnk, vagy ha egyszerûen Te is fontosnak tartod, amit csinálunk, kérjük, támogasd munkánkat!

Banki átutalással:
Magnet Bank 16200106-11697987
Kedvezményezett: Családi Háló Közhasznú Alapítvány
Közlemény: Média támogatás

Vagy bankkártyás fizetés Simplepay-el az alábbi gombra kattintva:

 

(A hozzászólások megjelenítéséhez jelentkezz be Facebookra!)
A szerkesztő ajánlja