SZAKÉRTŐKMUNKAKÖZVETÍTŐKALKULÁTORBABA-MAMA HÍRLEVELEKFOGANTATÁSTERHESSÉGBABAGYEREKNEVELÉSTB, PÉNZÜGYEKÉLETMÓD, EGÉSZSÉGSZABADIDŐRECEPTEK

Több tízezer liter ásványvizet vontak ki a forgalomból

Családinet [cikkei] - 2014-08-26
Több tízezer liter, tizenkét különböző fajta ásványvíz forgalmazását tiltotta meg és kötelezte a gyártókat a termék visszahívására a Nemzeti Élelmiszerlánc-biztonsági Hivatal (Nébih).
Több tízezer liter ásványvizet vontak ki a forgalomból

A Nébih keddi közleménye szerint a tételeket a nitrition koncentráció és a pseudomonas aeruginosa baktérium engedélyezett határértéket meghaladó tartalma miatt kellett visszagyűjteni.
    
A hatóság az elmúlt hónapokban a Lidl, az Aldi és a One Euro Store-nál végzett ásványvíz célellenőrzéseket. Az üzletláncok, együttműködve a hatósággal, az érintett termékeket, mint például a Pannon-Aqua, Aquitas Zafír és Saguaro Mizse természetes ásványvizeket, haladéktalanul levették a polcokról. A vizsgálat részletes eredményei a Nébih honlapján (https://www.nebih.gov.hu/aktualitasok/hirek/08_26_asvanyviz.html) olvashatók. 


    
A Lidl Magyarország az MTI-hez eljuttatott keddi közleményében arra kéri a vásárlókat, amennyiben az érintett termékekből vásároltak, vigyék vissza bármelyik Lidl üzletbe, a vételárát megtérítik.

Forrás: MTI
Fotó: Hans/pixabay.com

Kérjük, támogasd munkánkat!

Ha szeretsz minket olvasni, ha csaltunk már mosolyt az arcodra, ha segített már neked valamelyik szakértõnk, vagy ha egyszerûen Te is fontosnak tartod, amit csinálunk, kérjük, támogasd munkánkat!

Banki átutalással:
Magnet Bank 16200106-11697987
Kedvezményezett: Családi Háló Közhasznú Alapítvány
Közlemény: Média támogatás

Vagy bankkártyás fizetés Simplepay-el az alábbi gombra kattintva:

 

(A hozzászólások megjelenítéséhez jelentkezz be Facebookra!)
A szerkesztő ajánlja