SZAKÉRTŐKMUNKAKÖZVETÍTŐKALKULÁTORBABA-MAMA HÍRLEVELEKFOGANTATÁSTERHESSÉGBABAGYEREKNEVELÉSTB, PÉNZÜGYEKÉLETMÓD, EGÉSZSÉGSZABADIDŐRECEPTEK

Második gyermekét várja Katalin hercegnő és Vilmos herceg

Családinet [cikkei] - 2014-09-09
Második gyermekét várja Katalin hercegnő és Vilmos herceg: első terhességéhez hasonlóan a cambridge-i hercegnőt ezúttal is súlyos reggeli rosszullét miatt kezelik - közölte a királyi hivatal.
Második gyermekét várja Katalin hercegnő és Vilmos herceg

A Clarence House hétfői közlése szerint a házaspár és családjaik is "nagyon boldogok" a baba érkezése miatt. A hivatal szerint Katalint - polgári nevén Kate Middletont - súlyos reggeli rosszullétek miatt kezelik az orvosok a Kensington-palotában. 
    
A cambridge-i hercegnő első várandóssága idején is a nagyon heveny terhességi rosszullétek miatt szorult kórházi kezelésre. Jelenlegi állapota miatt a 32 éves hercegnőnek valószínűleg extra vízfelvételre, gyógyszeres kezelésre és tápanyagokra lesz szüksége.
    

David Cameron brit miniszterelnök elmondta, hogy "nagy örömmel töltötte el az újabb baba érkezésének híre". A gratulálók névsorát gyarapította továbbá Ed Miliband munkáspárti vezető, valamint Canterbury érseke.
    


A hercegi házaspár elsőszülöttje, György herceg tavaly júliusban jött világra és nagyapja, Károly trónörökös és édesapja, Vilmos herceg - Károly és a néhai Diana hercegnő elsőszülött fia - után a harmadik a brit trónutódlási sorban. Születendő testvére így a negyedik helyre kerül, az ötödik helyre utasítva a jelenlegi negyediket, Harry herceget, Vilmos öccsét.
    
A Clarence House szerint jelenlegi állapota miatt Katalin nem tudja elkísérni férjét az Oxfordi Egyetemre szervezett programjukra. Katalin a közeljövőben indult volna először egyedül hivatalos tengerentúli látogatásra: a cambridge-i hercegnő szeptemberben utazott volna Máltára Erzsébet királynő képviseletében - emlékeztetett a BBC News.

http://www.bbc.com/news/uk-29108010

Forrás: MTI
Fotó: de.wikipedia.org

Kérjük, támogasd munkánkat!

Ha szeretsz minket olvasni, ha csaltunk már mosolyt az arcodra, ha segített már neked valamelyik szakértõnk, vagy ha egyszerûen Te is fontosnak tartod, amit csinálunk, kérjük, támogasd munkánkat!

Banki átutalással:
Magnet Bank 16200106-11697987
Kedvezményezett: Családi Háló Közhasznú Alapítvány
Közlemény: Média támogatás

Vagy bankkártyás fizetés Simplepay-el az alábbi gombra kattintva:

 

(A hozzászólások megjelenítéséhez jelentkezz be Facebookra!)
A szerkesztő ajánlja