SZAKÉRTŐKMUNKAKÖZVETÍTŐKALKULÁTORBABA-MAMA HÍRLEVELEKFOGANTATÁSTERHESSÉGBABAGYEREKNEVELÉSTB, PÉNZÜGYEKÉLETMÓD, EGÉSZSÉGSZABADIDŐRECEPTEK

18 év után feleségül vette azt a lányt, akit 6 éves korában nézett ki magának

Családinet [cikkei] - 2014-09-08
Wang Zi-heng még csak 6 éves volt, mikor találkozott egy kislánnyal, akit annyira megszeretett, hogy elhatározta, mikor felnő, ezt a lányt szeretné elvenni feleségül.
18 év után feleségül vette azt a lányt, akit 6 éves korában nézett ki magának

Wang Zi-heng szüleivel lakott a kínai Zhengzhou városában. Mikor 6 éves volt, egyszer csak a lakótelepen megpillantott egy korabeli lányt, akibe egyből beleszeretett. A lehető legnagyobb komolysággal édesanyja elé állt és közölte, hogy találkozott álmai „nőjével”.

Wang és a kislány egy óvodába jártak, minden idejüket együtt töltötték, és egy idő után elválaszthatatlanok lettek. Játék közben, persze titokban még csókolóztak is. A szülők annyira aranyosnak tartották a gyerkőcöket, hogy beöltöztették őket esküvői ruhákba, majd a városban található régi fahídon egy fényképet is készítettek róluk.

Sajnos a fiú családja kénytelen volt elköltözni, ezért a kis szerelmétől el kellett búcsúznia, de az évek teltével sem tudta elfelejteni a lányt. Később ismét visszatért arra a helyre, ahol gyerekkorukat töltötték, de semmilyen információt nem tudott a lányról.

“Még a teljes nevét sem tudtam, csak úgy becéztem, hogy Xixi. Meg akartam keresni őt, de időközben ők is elköltöztek, így semmit nem sikerült kiderítenem” – mondta Wang.

De úgy néz ki, hogy a sors is egymásnak teremtette őket, hiszen egy nap a fiú szülei találkoztak Xixi egyik rokonával. Wang-ot ismét óriási lelkesedés fogta el, hiszen esély nyílott arra, hogy talán újból egymásra találhatnak Xixi-vel, akit eredetileg Xiang Chung-nak hívnak. Megkapta a lány telefonszámát és a címét.

“Felhívtam, hogy találkozzunk, nem is tudtam, hogy emlékszik-e rám, de végül felismert. Mikor ismét megláttuk egymást, mindketten éreztük azt a kémiát, vonzódást, ami már gyerekkorunkban is összekötött” – mesélte Wang.

A fiatalok randizni kezdtek, majd eldöntötték, hogy összekötik életüket. Az esküvőjük napján felkeresték azt a régi hidat, ahol korábban lefényképezték őket, annyi különbséggel, hogy most már valóban férj és feleségként álltak kamera elé.

Forrás és fotó: filantropikum.com

Kérjük, támogasd munkánkat!

Ha szeretsz minket olvasni, ha csaltunk már mosolyt az arcodra, ha segített már neked valamelyik szakértõnk, vagy ha egyszerûen Te is fontosnak tartod, amit csinálunk, kérjük, támogasd munkánkat!

Banki átutalással:
Magnet Bank 16200106-11697987
Kedvezményezett: Családi Háló Közhasznú Alapítvány
Közlemény: Média támogatás

Vagy bankkártyás fizetés Simplepay-el az alábbi gombra kattintva:

 

(A hozzászólások megjelenítéséhez jelentkezz be Facebookra!)
A szerkesztő ajánlja