SZAKÉRTŐKMUNKAKÖZVETÍTŐKALKULÁTORBABA-MAMA HÍRLEVELEKFOGANTATÁSTERHESSÉGBABAGYEREKNEVELÉSTB, PÉNZÜGYEKÉLETMÓD, EGÉSZSÉGSZABADIDŐRECEPTEK

Évenként felvetődik a rövidebb nyári szünet

Családinet [cikkei] - 2015-06-22
Évenként felvetődik a rövidebb nyári szünet ötlete, azonban a Magyarországi Szülők Országos Egyesülete elnöke szerint nem világos, hogy mi a célja ezzel a kormányzatnak.
Évenként felvetődik a rövidebb nyári szünet

Keszei Sándor az M1 aktuális csatorna szombat délutáni műsorában azt mondta, a rövidebb nyári szünet nem lehet arra megoldás, hogy a dolgozó szülők nem tudják kire bízni a gyereküket. Az elnök ezzel kapcsolatban felhívta a figyelmet, hogy az önkormányzatok hatáskör felügyeletet és étkezést biztosítani a szünetek idejére a gyerekeknek, ha azt a szülő kéri.

Azonban - tette hozzá - sok szülő nincs tisztában ezzel a lehetőséggel, de előfordul olyan is, hogy a szülő nem is meri kérvényezni a felügyeletet a jegyzőnél.



Forrás: MTI
Fotó: jarmoluk/pixabay.com

Kérjük, támogasd munkánkat!

Ha szeretsz minket olvasni, ha csaltunk már mosolyt az arcodra, ha segített már neked valamelyik szakértõnk, vagy ha egyszerûen Te is fontosnak tartod, amit csinálunk, kérjük, támogasd munkánkat!

Banki átutalással:
Magnet Bank 16200106-11697987
Kedvezményezett: Családi Háló Közhasznú Alapítvány
Közlemény: Média támogatás

Vagy bankkártyás fizetés Simplepay-el az alábbi gombra kattintva:

 

(A hozzászólások megjelenítéséhez jelentkezz be Facebookra!)
A szerkesztő ajánlja