SZAKÉRTŐKMUNKAKÖZVETÍTŐKALKULÁTORBABA-MAMA HÍRLEVELEKFOGANTATÁSTERHESSÉGBABAGYEREKNEVELÉSTB, PÉNZÜGYEKÉLETMÓD, EGÉSZSÉGSZABADIDŐRECEPTEK

Előzetes letartóztatásba került egy hatéves kislánnyal erőszakoskodó zalai férfi

Családinet [cikkei] - 2016-07-13
Szexuális erőszak gyanúja miatt előzetes letartóztatásba került kedden egy zalai férfi, aki egy hatéves kislánnyal erőszakoskodott - közölte a Zala Megyei Főügyészség szóvivője az MTI-vel.
Előzetes letartóztatásba került egy hatéves kislánnyal erőszakoskodó zalai férfi

Pirger Csaba tájékoztatása szerint a Zalaegerszegi Járásbíróság indoklása szerint a 32 éves férfit a tanúk befolyásolásának veszélye miatt helyezték 30 napra előzetes letartóztatásba.

Az eset hátteréről a Zalai Hírlap online kiadása kedden azt írta: a hatéves kislány Nagykanizsán, nevelőszülőknél él, ahonnan havonta egyszer, láthatásra mehet haza a várostól távolabbi faluba. Egy ilyen látogatás során történt, hogy a családhoz rendszeresen eljáró férfi ittasan kettesben maradt a kislánnyal.

Az erőszakoskodó levetkőzött és gyereket is levetkőztette, de amikor egyre közelebb akart férkőzni hozzá, a kislány segítségért kiabált, mire két kiskorú testvére is megjelent a szobában, így felhagyott a próbálkozással. A férfi a gyerekeket és édesanyjukat is megfenyegette, hogy ne beszéljenek az esetről, de az áldozatul esett kislány a nevelőszüleinek elmondta, mi történt vele.

Forrás: MTI
Fotó: Tar Sands Blockade/flickr

Kérjük, támogasd munkánkat!

Ha szeretsz minket olvasni, ha csaltunk már mosolyt az arcodra, ha segített már neked valamelyik szakértõnk, vagy ha egyszerûen Te is fontosnak tartod, amit csinálunk, kérjük, támogasd munkánkat!

Banki átutalással:
Magnet Bank 16200106-11697987
Kedvezményezett: Családi Háló Közhasznú Alapítvány
Közlemény: Média támogatás

Vagy bankkártyás fizetés Simplepay-el az alábbi gombra kattintva:

 

(A hozzászólások megjelenítéséhez jelentkezz be Facebookra!)
A szerkesztő ajánlja