SZAKÉRTŐKMUNKAKÖZVETÍTŐKALKULÁTORBABA-MAMA HÍRLEVELEKFOGANTATÁSTERHESSÉGBABAGYEREKNEVELÉSTB, PÉNZÜGYEKÉLETMÓD, EGÉSZSÉGSZABADIDŐRECEPTEK

Bántalmazás miatt emeltek vádat egy makói gyermekfelügyelővel szemben

Családinet [cikkei] - 2017-01-05
Vádat emelt az ügyészség egy makói gyermekfelügyelővel szemben, aki tavaly év elején bántalmazott két rábízott fiút - tájékoztatta a Csongrád Megyei Főügyészség szóvivője csütörtökön az MTI-t.
Bántalmazás miatt emeltek vádat egy makói gyermekfelügyelővel szemben

Szanka Ferenc közölte, a Makói Járási Ügyészség a férfit - mint a gyermekvédelmi rendszerben foglalkoztatott gyermekfelügyelőt - közfeladatot ellátó személy eljárásában elkövetett bántalmazás bűntettével vádolja.

A vádirat szerint a férfi az egyik makói gyermekotthonban tavaly január 11-én este az egyik raktárhelyiségében bántalmazott két kiskorú fiút. A vádlott az egyik sértettet nyitott tenyérrel megpofozta, úgy, hogy a fiú fejét a falnak csapta, míg a másikukat szintén tenyérrel jobb oldalon, majd ököllel a másik arcfélen is megütötte.

A bántalmazás következtében mindkét gyerek nyolc napon belül gyógyuló, zúzódásos sérüléseket szenvedett.

Forrás: MTI
Fotó: George Hodan/PublicDomainPictures.net

Kérjük, támogasd munkánkat!

Ha szeretsz minket olvasni, ha csaltunk már mosolyt az arcodra, ha segített már neked valamelyik szakértõnk, vagy ha egyszerûen Te is fontosnak tartod, amit csinálunk, kérjük, támogasd munkánkat!

Banki átutalással:
Magnet Bank 16200106-11697987
Kedvezményezett: Családi Háló Közhasznú Alapítvány
Közlemény: Média támogatás

Vagy bankkártyás fizetés Simplepay-el az alábbi gombra kattintva:

 

(A hozzászólások megjelenítéséhez jelentkezz be Facebookra!)
A szerkesztő ajánlja