SZAKÉRTŐKMUNKAKÖZVETÍTŐKALKULÁTORBABA-MAMA HÍRLEVELEKFOGANTATÁSTERHESSÉGBABAGYEREKNEVELÉSTB, PÉNZÜGYEKÉLETMÓD, EGÉSZSÉGSZABADIDŐRECEPTEK

Gyereknevelési módszerei miatt válik el Angelina Jolie Brad Pitt-től

Családinet [cikkei] - 2016-09-21
"Kibékíthetetlen ellentétekre" hivatkozva Angelina Jolie hétfőn beadta a válókeresetet Brad Pitt ellen - osztotta meg értesülését kedden a TMZ.com celebportál.
Gyereknevelési módszerei miatt válik el Angelina Jolie Brad Pitt-től

Jolie bejelentette, hogy meg akarja kapni hat gyermekük felügyeleti jogát. A színésznő arra kérte a bíróságot, hogy Pittnek láthatást biztosítson. 

A portál szerint érdekes, hogy nem folyamodott a gyermekek közös felügyeletéért Pitt-tel, csak közös jogi felügyeletet kérvényezett.

A házaspárhoz közel álló források szerint Angelina azért döntött a válás mellett, mert nem ért egyet azzal, ahogy férje a gyerekekkel bánik. Különösen elszomorítják nevelési módszerei - írta a portál.

A TMZ.com úgy tudja, nincs "harmadik személy", aki miatt tönkrement volna az álompár házassága, kifejezetten Pitt nevelési stílusa a válás oka.

Jolie-t a válási ügyekben sztárügyvédként emlegetett Laura Wasser képviseli. A színésznő nem akar férjétől tartásdíjat. A különválás időpontjaként 2016. szeptember 15-ét jelölte meg.

Pitt és Jolie 2004 óta éltek együtt, 2014 augusztusában házasodtak össze.

A TMZ.com szerint nyilvánosan júliusban látták őket utoljára együtt, amikor ikergyermekeiket, Knoxot és Vivienne-t Nyugat-Hollywoodba vitték egy születésnapi reggelire.

http://www.tmz.com/2016/09/20/angelina-joile-files-for-divorce-brad-pitt/ 
Forrás: MTI 
Kép: Nils Sautter/flickr

Nemrég még épp Brad Pitt gyereknevelési módszereit csodáltuk. Mi történhetett?

Kérjük, támogasd munkánkat!

Ha szeretsz minket olvasni, ha csaltunk már mosolyt az arcodra, ha segített már neked valamelyik szakértõnk, vagy ha egyszerûen Te is fontosnak tartod, amit csinálunk, kérjük, támogasd munkánkat!

Banki átutalással:
Magnet Bank 16200106-11697987
Kedvezményezett: Családi Háló Közhasznú Alapítvány
Közlemény: Média támogatás

Vagy bankkártyás fizetés Simplepay-el az alábbi gombra kattintva:

 

(A hozzászólások megjelenítéséhez jelentkezz be Facebookra!)
A szerkesztő ajánlja