SZAKÉRTŐKMUNKAKÖZVETÍTŐKALKULÁTORBABA-MAMA HÍRLEVELEKFOGANTATÁSTERHESSÉGBABAGYEREKNEVELÉSTB, PÉNZÜGYEKÉLETMÓD, EGÉSZSÉGSZABADIDŐRECEPTEK

Gyermekkórháznak segíthetünk

Családinet [cikkei] - 2016-11-18
December 10-én civil kezdeményezésű jótékonysági vásár lesz az Ady Endre Művelődési Ház galériatermében. A befolyt összegből a Madarász utcai gyermekkórházat támogatják. A vásár ötletgazdájával és szervezőjével, Somogyiné Regős Renátával beszélgettünk.
Gyermekkórháznak segíthetünk

Mikor és hogyan jött az ötlet, hogy jótékonysági vásárral támogassák a kórházat?

Ez év márciusában az akkor tizenegy hónapos kisfiam kórházba került. Sajnos hamar nyilvánvalóvá vált, hogy rettentő sok hiányosság van a kórházban. Nem volt elég ágy, így a szülők nem tudtak ott maradni a pici gyerekeikkel. Kellett lázmérő, tányér, kanál és még sokáig sorolhatnám. A barátainkkal és ismerőseinkkel összefogtunk és több mint kétszáznegyvenezer forintot gyűjtöttünk össze. Májusban már tíz fotelágyat, tányérokat, digitális lázmérőket és kézfertőtlenítőt adtunk át az intézménynek. Úgy gondoltuk, hogy egy folyamatos gyűjtésbe kezdünk és nem csak pénzt, hanem használati tárgyakat, könyveket, játékokat is összegyűjtünk, amiket egy jótékonysági vásáron értékesítünk és a befolyt összegből még karácsony előtt támogatjuk a kórházat.

Milyen módon lehet eljuttatni a felajánlott tárgyakat vagy pénzadományokat?

Az Árpád út 189. alatt (a Víztoronnyal szemben, a Stop Shop mellett) van egy bicikliboltunk, ott gyűjtjük a felajánlott tárgyakat. Természetesen a vásár napján, a helyszínen is várjuk a felajánlásokat. A pénzt pedig a férjem bankszámlájára lehet elutalni: Somogyi Balázs - 10102244-34968800-01000007. Tisztában vagyunk vele, hogy ez egy bizalmi dolog, így senkitől nem várjuk, hogy ismeretlenül utaljon pénzt. Engem a 0670/774-69-39-es telefonszámon bármikor el lehet érni, és az adományok átadásánál is jelen lehet bárki, hogy meggyőződjön, valóban jó helyre került a felajánlása.

Hogyan kerültetek kapcsolatba Újpest Önkormányzatával?

Tudom, hogy az elmúlt években egyre szélesebb körben foglalkoznak jótékonykodással és az önkormányzat mindig a jó ügy mellé áll. Felkerestem Kovács Bencét, az Újpesti Kulturális Központ igazgatóját, aki engedélyezte, hogy térítésmentesen igénybe vehessük az Ady Endre Művelődési Ház galériatermét. Ezt ezúton is nagyon köszönjük.

Kérjük, támogasd munkánkat!

Ha szeretsz minket olvasni, ha csaltunk már mosolyt az arcodra, ha segített már neked valamelyik szakértõnk, vagy ha egyszerûen Te is fontosnak tartod, amit csinálunk, kérjük, támogasd munkánkat!

Banki átutalással:
Magnet Bank 16200106-11697987
Kedvezményezett: Családi Háló Közhasznú Alapítvány
Közlemény: Média támogatás

Vagy bankkártyás fizetés Simplepay-el az alábbi gombra kattintva:

 

(A hozzászólások megjelenítéséhez jelentkezz be Facebookra!)
A szerkesztő ajánlja