SZAKÉRTŐKMUNKAKÖZVETÍTŐKALKULÁTORBABA-MAMA HÍRLEVELEKFOGANTATÁSTERHESSÉGBABAGYEREKNEVELÉSTB, PÉNZÜGYEKÉLETMÓD, EGÉSZSÉGSZABADIDŐRECEPTEK

A gyermekek jogaira hívta fel a figyelmet a Mikulásgyár

Családinet [cikkei] - 2016-11-22
A gyermekek jogaira hívták fel a figyelmet a Mikulásgyár szervezői, akik játékokat gyűjtenek és egyebek mellett autóversenyt is szerveztek a világnap alkalmából vasárnap Budapesten.
A gyermekek jogaira hívta fel a figyelmet a Mikulásgyár

Zsolnai Endre, a Mikulásgyár nevű jótékonysági adománygyűjtő akció főszervezője az M1 aktuális csatornán felidézte, hogy november 20-a a gyermekek jogainak világnapja, ugyanis 1959-ben ezen a napon fogadott el nyilatkozatot az Egyesült Nemzetek Szervezetének (ENSZ) Közgyűlése a gyerekek jogairól, 1989-ben pedig a Gyermekjogi egyezményt hagyta jóvá.

Hozzátette: a MikulásGyár gyűjtőpontjaira hivatalosan december 2-től december 21-ig lehet vinni az adományokat, Zsolnai Endre elmondása szerint elsősorban tartós élelmiszerekre, tisztító- és tisztálkodási szerekre, valamint jó állapotú könyvekre, ruhákra és játékokra van szükség.

Az adományokat a legrászorultabbak kapják. Tavaly több mint 125 ezer tonna adomány érkezett, amelynek 50 százaléka tartós élelmiszer volt - mondta a szervező.

Forrás: MTI
Fotó: PublicDomainPictures/pixabay.com

Kérjük, támogasd munkánkat!

Ha szeretsz minket olvasni, ha csaltunk már mosolyt az arcodra, ha segített már neked valamelyik szakértõnk, vagy ha egyszerûen Te is fontosnak tartod, amit csinálunk, kérjük, támogasd munkánkat!

Banki átutalással:
Magnet Bank 16200106-11697987
Kedvezményezett: Családi Háló Közhasznú Alapítvány
Közlemény: Média támogatás

Vagy bankkártyás fizetés Simplepay-el az alábbi gombra kattintva:

 

(A hozzászólások megjelenítéséhez jelentkezz be Facebookra!)
A szerkesztő ajánlja