SZAKÉRTŐKMUNKAKÖZVETÍTŐKALKULÁTORBABA-MAMA HÍRLEVELEKFOGANTATÁSTERHESSÉGBABAGYEREKNEVELÉSTB, PÉNZÜGYEKÉLETMÓD, EGÉSZSÉGSZABADIDŐRECEPTEK

Csatlakozzunk a Team Mikihez! - Így segíthetsz egy beteg kisfiún

Családinet [cikkei] - 2018-04-05
Kettős gyógyulás a sport által: a ritka betegséggel küzdő kisfiú sorstársát támogatja.
Csatlakozzunk a Team Mikihez! - Így segíthetsz egy beteg kisfiún

A 12 éves Katona Miklós Patrik maga is hosszú ideje küzd egy ritka betegséggel, ami minden nap szembesíti őt azzal, hogy bár korábban mozgékony kisfiú volt, testi lehetőségei egyre inkább beszűkülnek. 2016-ban Nádudvari Péter gyógypedagógus, zeneterapeuta jótékonysági futásainak köszönhetően jelentős összeg gyűlt össze Miki kezeléseire. Péter ugyanis ultrafutó, és hosszútávfutásainak kilométereit örökbe lehetett fogadni. Miki úgy döntött, hogy bár ő is még a gyógyulás útján jár, egy szintén súlyos beteg társán szeretne segíteni: a neuroblastomás István Máté felépülését szeretné támogatni.

Katona Miklós Patrik és Nádudvari Péter

Ebben segítségére van egykori tanára, Nádudvari Péter, akivel 2018-ban két versenyen indulnak el, és összesen 216 km-t tesznek meg együtt egy futókocsi segítségével annak érdekében, hogy az örökbe adott kilométerek bevételéből Miki sorstársa, Máté felépülését tudják támogatni.

Lackó, Máté és Miki

A Team Miki versenyei Mátéért:

  • Április 22. Balatonfüred - Generali Runner's World Run - maratoni táv (végig együtt, dupla kilométerek): 84 km megvásárolható kilométer
  • Szeptember 15. Balatonfüred - Balatonman Füred középtávú triatlon - 1,9 km úszás - 88 km kerékpár és 21 km futás (a futás része együtt, dupla kilométerek): 132 megvásárolható kilométer

Összesen: 216 km megvásárolható kilométer

A kilométerek ára 2000 forint. Az adománygyűjtés célösszege 2000*216= 432.000 forint.

- Ha velem egy futókocsi segítségével "fut", értelmet nyer, amit csinál, nem érzi céltalannak az életét, és ezekkel a közösen teljesített versenyekkel ebben az állapotában is teljesítheti azt a vágyát, hogy ő is segítsen másokon. Ez a gyönyörű ebben az egészben - mondja Mikiről Péter, aki a Team Miki - Duplán gyógyító kilométerek oldalon is beszámol közös vállalkozásukról.

Máté betegségéről és eddigi sorsáról a Tegyjot.hu oldalon lehet bővebben olvasni, illetve már most lehet támogatni a kisfiút és családját. Áprilistól pedig Miki és Péter közös futásainak kilométereit örökbe fogadva is adományozhatunk pénzt, s elsősorban a szeretetről szóló döntésünket Máténak.

Máté

Kérünk mindenkit, aki teheti, csatlakozzon a Team Mikihez, segítse lehetőségeihez mérten Máté gyógyulását, és vigye hírét a példaértékű összefogásnak.

Kérjük, támogasd munkánkat!

Ha szeretsz minket olvasni, ha csaltunk már mosolyt az arcodra, ha segített már neked valamelyik szakértõnk, vagy ha egyszerûen Te is fontosnak tartod, amit csinálunk, kérjük, támogasd munkánkat!

Banki átutalással:
Magnet Bank 16200106-11697987
Kedvezményezett: Családi Háló Közhasznú Alapítvány
Közlemény: Média támogatás

Vagy bankkártyás fizetés Simplepay-el az alábbi gombra kattintva:

 

(A hozzászólások megjelenítéséhez jelentkezz be Facebookra!)

LEGOLVASOTTABB

Magát okolta a kisfiú, amiért megrúgta az edző - nyilatkozott az édesanya, aki az internetről tudta meg, mi történt

Magát okolta a kisfiú, amiért megrúgta az edző - nyilatkozott az édesanya, aki az internetről tudta meg, mi történt

"Ő azt hitte, hogy annyira rosszat tett, hogy ezt megérdemelte. És még szégyellte is" - mondta el az anya.
Klimax: teljes kép a változókorról

Klimax: teljes kép a változókorról

Vannak, akiket hirtelen és váratlanul ér, hogy beléptek a változókorba, míg mások évek óta tudatosan készülnek rá. Mutatjuk, melyek a klimax tünetei, és hogy milyen életmódbeli és étrendbeli változásokkal tudunk enyhíteni a kellemetlenségeken.
Barna folyás: mit jelent és mikor kell aggódni?

Barna folyás: mit jelent és mikor kell aggódni?

A női ciklus során számos változást tapasztalhatunk, amelyek közül az egyik leggyakoribb a barna folyás. Sokan aggódnak, amikor ilyen jelenséget tapasztalnak, hiszen nem mindig egyértelmű, hogy mi állhat a háttérben.
Segítő közösség tüdőfibrózissal élőknek

Segítő közösség tüdőfibrózissal élőknek

A betegszervezetek olyan non-profit szervezetek, amelyek rendkívül értékes segítséget adhatnak különböző krónikus betegségben szenvedőknek a klasszikus értelemben vett betegellátáson túl. Ezek a szervezetek adott betegségcsoportok szerint szerveződnek, és döntően önkéntesek munkáján alapulnak. A Magyar Tüdőfibrózis Egyesület a tüdőfibrózissal élők számára nyújtja azokat a betegszervezeti szolgáltatásokat, amelyek jelentős befolyással lehetnek az érintettek életminőségére.
A fiatalabb cukorbetegeknél magasabb a rák kialakulásának kockázata

A fiatalabb cukorbetegeknél magasabb a rák kialakulásának kockázata

A diabétesz jelentősen megnöveli a daganatok kockázatát, elsősorban a 40-54 évesek körében - derül ki a Semmelweis Egyetem Diabetes Research and Clinical Practice nevű szaklapban publikált friss kutatásából. A több mint hárommillió magyar páciens adatait feldolgozó elemzés szerint a rák előfordulásának kockázata már a cukorbetegség diagnosztizálása előtt emelkedni kezd, és a rákövetkező évben tetőzik. A szakemberek ezért a szűrővizsgálatok fontosságát hangsúlyozzák.
A szerkesztő ajánlja