SZAKÉRTŐKMUNKAKÖZVETÍTŐKALKULÁTORBABA-MAMA HÍRLEVELEKFOGANTATÁSTERHESSÉGBABAGYEREKNEVELÉSTB, PÉNZÜGYEKÉLETMÓD, EGÉSZSÉGSZABADIDŐRECEPTEK

Veszélyes gázfőzőlapok az IKEA-ban: ha ilyet vásároltál, ne használd, amíg ki nem javítják!

Családinet [cikkei] - 2018-05-03
Az IKEA javítás céljából visszahívja az ELDSLÅGA gázfőzőlapokat, mert a készülékek szén-monoxid kibocsátása meghaladja az EU-s szabályozásban megállapított mértéket.
Veszélyes gázfőzőlapok az IKEA-ban: ha ilyet vásároltál, ne használd, amíg ki nem javítják!

Megelőző intézkedésként az IKEA díjmentes, szakemberek által végzett helyszíni hibajavítást biztosít a 2018. január 1-je előtt vásárolt összes ELDSLÅGA gázfőzőlapra.

Az IKEA közleménye:

Ez egy válaszlépés a belga felügyeleti hatóságok által elvégzett vizsgálatra. Megállapításra került, hogy a termékek jelenlegi állapotának tűz- illetve robbanásveszély kockázata nem magasabb a megengedettnél. Az IKEA nem értesült semmilyen ezzel kapcsolatos esetről. Az érintett gázfőzőlapokat kizárólag Európában árusítjuk.

A beszállítói oldalon, emberi mulasztás miatt nem a megfelelő gázbefecskendező került a készülék gyors és nagyteljesítményű gázégőjébe, melynek következtében a szén-monoxid kibocsátás meghaladja az EU-s szabályozásban megállapított mértéket.

Arra kérjük vásárlóinkat, hogy akik 2018. január 1-je előtt vásárolták az ELDSLÅGA gázfőzőlapot, mostantól semmiképpen ne használják a jobb oldalon, felül elhelyezett gyors és nagyteljesítményű égőt mindaddig, amíg a szervizelést el nem végezzük a készüléken.

Az összes többi égő biztonságosan használható. A probléma megoldása érdekében arra kérjük az érintett vásárlóinkat, hogy lépjenek kapcsolatba az IKEA vevőszolgálati munkatársaival a +36/1-460-3160-as telefonszámon, a szervizelés időpontjáról történő egyeztetés céljából. A vásárlást igazoló nyugta bemutatása nem szükséges. Mindent megteszünk annak érdekében, hogy a várakozási idő a lehető legrövidebb legyen.

Az érintett terméket Svédországban, Norvégiában, Dániában, Finnországban, Izlandon, a Cseh Köztársaságban, Horvátországban, Litvániában, Szerbiában, Oroszországban, Szlovákiában, Magyarországon, Lengyelországban, Spanyolországban, az Egyesült Királyságban, Írországban, Olaszországban, Portugáliában, Ausztriában, Németországban, Belgiumban és Franciaországban árusítjuk.

Az IKEA elnézést kér az okozott kellemetlenségért, és köszöni a vásárlók megértését!

További részletek elérhetők a www.IKEA.hu weboldalon vagy az információs vonalon: +36/1-460-3160.

Kérjük, támogasd munkánkat!

Ha szeretsz minket olvasni, ha csaltunk már mosolyt az arcodra, ha segített már neked valamelyik szakértõnk, vagy ha egyszerûen Te is fontosnak tartod, amit csinálunk, kérjük, támogasd munkánkat!

Banki átutalással:
Magnet Bank 16200106-11697987
Kedvezményezett: Családi Háló Közhasznú Alapítvány
Közlemény: Média támogatás

Vagy bankkártyás fizetés Simplepay-el az alábbi gombra kattintva:

 

(A hozzászólások megjelenítéséhez jelentkezz be Facebookra!)
A szerkesztő ajánlja