SZAKÉRTŐKMUNKAKÖZVETÍTŐKALKULÁTORBABA-MAMA HÍRLEVELEKFOGANTATÁSTERHESSÉGBABAGYEREKNEVELÉSTB, PÉNZÜGYEKÉLETMÓD, EGÉSZSÉGSZABADIDŐRECEPTEK

Megkezdődött a strandszezon: a hétvégén is folytatódik a nyárias időjárás

Családinet [cikkei] - 2018-05-03
A hétvégén is folytatódik a nyáriasan meleg idő, többfelé 30 fok körüli maximumokkal. Sok lesz a napsütés, de elszórtan záporokra, zivatarokra is készülni kell - derül ki az Országos Meteorológiai Szolgálat előrejelzéséből.
Megkezdődött a strandszezon: a hétvégén is folytatódik a nyárias időjárás

Pénteken a napsütés mellett délnyugaton szórványosan, máshol helyenként fordulhat elő zápor, zivatar. A szél megélénkül, néhol megerősödik, zivatarok környezetében viharossá is fokozódhat. A legalacsonyabb hőmérséklet 12-17 fok között valószínű. A nappali maximumok általában 26-32 fok között alakulnak, de nyugaton kissé hűvösebb lesz.

Szombaton több órára kisüthet a nap, de szórványosan zápor, zivatar is lehet. Emellett nagy területen élénk, elsősorban északkeleten többfelé erős, zivatarok környezetében viharos lehet a szél. A minimumhőmérséklet 13-18, a maximumhőmérséklet 25-31 fok között várható.

Vasárnap is jellemzően napos idő várható. Elszórtan, nagyobb eséllyel az ország déli felén lehetnek záporok, zivatarok. Helyenként megerősödik, zivatarok környezetében viharossá fokozódhat a szél. A leghidegebb órákban 12-18 fok lehet. Napközben 24-29 fokig melegszik a levegő - olvasható az előrejelzésben.

Megkezdődött a strandszezon, az ország legtöbb fürdője már a hosszú hétvégén megnyitott.

Nézd meg budapesti és vidéki strangyűjteményünket:


MTI fotó: Kovács Tamás

Forrás: MTI 
Indexkép: MTI fotó: Kovács Tamás

 

Kérjük, támogasd munkánkat!

Ha szeretsz minket olvasni, ha csaltunk már mosolyt az arcodra, ha segített már neked valamelyik szakértõnk, vagy ha egyszerûen Te is fontosnak tartod, amit csinálunk, kérjük, támogasd munkánkat!

Banki átutalással:
Magnet Bank 16200106-11697987
Kedvezményezett: Családi Háló Közhasznú Alapítvány
Közlemény: Média támogatás

Vagy bankkártyás fizetés Simplepay-el az alábbi gombra kattintva:

 

(A hozzászólások megjelenítéséhez jelentkezz be Facebookra!)
A szerkesztő ajánlja