SZAKÉRTŐKMUNKAKÖZVETÍTŐKALKULÁTORBABA-MAMA HÍRLEVELEKFOGANTATÁSTERHESSÉGBABAGYEREKNEVELÉSTB, PÉNZÜGYEKÉLETMÓD, EGÉSZSÉGSZABADIDŐRECEPTEK

Édesapja adta a fiának a hanggránátot - két ujjperce szakadt le a kisfiúnak a foci meccsen

Családinet [cikkei] - 2018-05-29
A kisfiú súlyosan megsérült egy felrobbant hanggránáttól vasárnap Budapesten, a rendőrség gondatlanságból elkövetett súlyos testi sértés miatt indított büntetőeljárást - közölte a Budapesti Rendőr-főkapitányság a police-hu-n.
Édesapja adta a fiának a hanggránátot - két ujjperce szakadt le a kisfiúnak a foci meccsen

A rendőrség honlapjára feltett közlemény szerint a fővárosi Groupama Arénában megrendezett labdarúgó-mérkőzés második félidejében egy 35 éves budapesti férfi átadott a fiának egy hanggránátot, amely felrobbant a gyermek kezében. A szerkezet a kisfiúnak súlyos sérülést okozott, a mentők kórházba vitték.

A kisfiút megműtötték, de újabb operáció vár rá; egyelőre nem tudni, mennyire károsodott a kézfunkciója.

Az ATV egy pirotechnikust is megszólaltatott, aki úgy véli, a kisfiú nem hanggránátot tartott a kezében, azt ugyanis a vadászatnál használják, és nagyon súlyos sérülést képes okozni. Az úgynevezett bengálégő pedig, amelyet általában a lelátókon látni, nem okoz sérülést.

A történtek miatt a rendőrség gondatlanságból elkövetett súlyos testi sértés vétsége miatt indított büntetőeljárást. A Groupama Arénában a Ferencváros játszott a Diósgyőr csapata ellen.

Forrás: MTI
Indexkép: Facebook

Kérjük, támogasd munkánkat!

Ha szeretsz minket olvasni, ha csaltunk már mosolyt az arcodra, ha segített már neked valamelyik szakértõnk, vagy ha egyszerûen Te is fontosnak tartod, amit csinálunk, kérjük, támogasd munkánkat!

Banki átutalással:
Magnet Bank 16200106-11697987
Kedvezményezett: Családi Háló Közhasznú Alapítvány
Közlemény: Média támogatás

Vagy bankkártyás fizetés Simplepay-el az alábbi gombra kattintva:

 

(A hozzászólások megjelenítéséhez jelentkezz be Facebookra!)
A szerkesztő ajánlja