SZAKÉRTŐKMUNKAKÖZVETÍTŐKALKULÁTORBABA-MAMA HÍRLEVELEKFOGANTATÁSTERHESSÉGBABAGYEREKNEVELÉSTB, PÉNZÜGYEKÉLETMÓD, EGÉSZSÉGSZABADIDŐRECEPTEK

9 éves kisfiú tűnt el Zuglóból

Családinet [cikkei] - 2018-06-25
Eltűnés miatt keresik Szeleczki Norbertet: a zuglói rendőrök a lakosság segítségét kérik.
9 éves kisfiú tűnt el Zuglóból

A Budapesti Rendőr-főkapitányság XIV. kerületi Rendőrkapitányság 01140/6918/2018. általános számon körözési eljárást folytat az ismeretlen helyen tartózkodó 9 éves Szeleczki Norbert eltűnése ügyében.

A fiú 2018. június 24-én egy XIV. kerületi gyermekotthonból ismeretlen helyre távozott, azóta életjelet nem adott magáról, a felkutatására tett rendőri intézkedések nem vezettek eredményre.

Szeleczki Norbert körülbelül 130-140 centiméter magas, vékony testalkatú, fekete, rövid hajú fiú.  

A Budapesti Rendőr-főkapitányság XIV. kerületi Rendőrkapitányság kéri, hogy aki a képen látható Szeleczki Norbertet felismeri, tartózkodási helyéről vagy eltűnésének körülményéről információval rendelkezik, akár névtelensége megőrzése mellett tegyen bejelentést az ingyenesen hívható 06-80-555-111 "Telefontanú" zöldszámán, a 107 vagy 112 központi segélyhívó számok valamelyikén.

Forrás: police.hu

Kérjük, támogasd munkánkat!

Ha szeretsz minket olvasni, ha csaltunk már mosolyt az arcodra, ha segített már neked valamelyik szakértõnk, vagy ha egyszerûen Te is fontosnak tartod, amit csinálunk, kérjük, támogasd munkánkat!

Banki átutalással:
Magnet Bank 16200106-11697987
Kedvezményezett: Családi Háló Közhasznú Alapítvány
Közlemény: Média támogatás

Vagy bankkártyás fizetés Simplepay-el az alábbi gombra kattintva:

 

(A hozzászólások megjelenítéséhez jelentkezz be Facebookra!)
A szerkesztő ajánlja