SZAKÉRTŐKMUNKAKÖZVETÍTŐKALKULÁTORBABA-MAMA HÍRLEVELEKFOGANTATÁSTERHESSÉGBABAGYEREKNEVELÉSTB, PÉNZÜGYEKÉLETMÓD, EGÉSZSÉGSZABADIDŐRECEPTEK

Gyerekdalt énekeltek az ijedt kisfiúnak a tüntetők (videó)

Kercsó Dorottya [cikkei] - 2019-10-30
Egy anya arra kérte a libanoni tüntetőket, hogy ne kiabáljanak olyan hangosan, mert a kisfia megijed tőlük. A tiltakozó fiatalok reakciójára azonban semmiképp nem számított.
Gyerekdalt énekeltek az ijedt kisfiúnak a tüntetők (videó)

Napok óta tart Libanonban az ország gazdasági helyzete miatti tüntetéssorozat. A tiltakozók között hajtott át egy fiatal anya, Eliane Jabbour autójával Bejrutban. Vele volt 15 hónapos kisfia, Robin is.

Nehezen haladtak a tömegben, ő pedig kiszólt, hogy próbáljanak meg kicsit halkabbak lenni, mert a gyermeket nagyon megijeszti a pokoli lárma. Arra azonban nem számított, ami ezután következett: a tüntető fiatalok körbevették az autót, és hogy megnyugtassák a kisfiút, elkezdték énekelni a Baby Shark című gyerekdalt – írja a CNN.

„Teljesen spontán történt az egész. Robin szereti ezt a dalt, gyakran hallgatja otthon is, és mindig nevet közben” – mondta el az édesanya.



Az akcióról készült videót feltöltötte a Facebookra is, aminek köszönhetően a férje hamarabb értesült a kalandról, mint hogy személyesen elmondhatta volna neki. A felvétel azóta bejárta a világot.

„A libanoni gyerekek szebb jövőt érdemelnek. Ha felnőve Robin megnézi ezt a videót, tudni fogja, hogy ezek a srácok érte harcoltak” – tette hozzá Elaine.

A Baby Shark című dal 2015-ben jelent meg a YouTube-on, és azóta közel 4 milliárd alkalommal nézték meg. Magyar változata, a Bébicápa alig egy év alatt 3,2 millió megtekintést produkált.

Kapcsolódó cikkeink:

Kép: Elaine Jabbour / Facebook

Kérjük, támogasd munkánkat!

Ha szeretsz minket olvasni, ha csaltunk már mosolyt az arcodra, ha segített már neked valamelyik szakértõnk, vagy ha egyszerûen Te is fontosnak tartod, amit csinálunk, kérjük, támogasd munkánkat!

Banki átutalással:
Magnet Bank 16200106-11697987
Kedvezményezett: Családi Háló Közhasznú Alapítvány
Közlemény: Média támogatás

Vagy bankkártyás fizetés Simplepay-el az alábbi gombra kattintva:

 

(A hozzászólások megjelenítéséhez jelentkezz be Facebookra!)
A szerkesztő ajánlja