SZAKÉRTŐKMUNKAKÖZVETÍTŐKALKULÁTORBABA-MAMA HÍRLEVELEKFOGANTATÁSTERHESSÉGBABAGYEREKNEVELÉSTB, PÉNZÜGYEKÉLETMÓD, EGÉSZSÉGSZABADIDŐRECEPTEK

Az erdőgazdaságoknál is lehet tűzifát vásárolni jövő héttől, hatósági áron

Családinet [cikkei] - 2022-09-08
Jövő héttől az erdőgazdaságoknál is lehet tűzifát venni, amelyre hatósági árat fog megállapítani a kormány - jelentette be a Miniszterelnökséget vezető miniszter csütörtökön Budapesten. Gulyás Gergely elmondta azt is, hogy az energiaintenzív iparágakban támogatási programot indítanak.
Az erdőgazdaságoknál is lehet tűzifát vásárolni jövő héttől, hatósági áron

A miniszter a mai Kormányinfón azt mondta, az erdőgazdaságok mindenkinek tudnak biztosítani tíz köbméter fát, ami egy háztartás téli fűtésére elegendő.

Szólt arról is, hogy szénprogramot is indítanak. A jelenlegi 50 ezerről akár 280 ezer tonnára is emelhető a kitermelés külszíni fejtés esetén, az ehhez szükséges lépéseket a következő napokban a kormány megteszi.

Gulyás Gergely a termelési láncok fenntartásával indokolta, hogy az energiaintenzív kis- és közepes vállalkozásoknak támogatási programot dolgoznak ki a gázra és a villanyra.

Megerősítette, hogy a távhő ára a lakossági fogyasztóknak nem változik. A kormány programot indít, hogy minden távhővel fűtő lakást mérőórával lássanak el - közölte a miniszter.

Forrás: MTI 
Indexkép: Depositphotos.com

Kérjük, támogasd munkánkat!

Ha szeretsz minket olvasni, ha csaltunk már mosolyt az arcodra, ha segített már neked valamelyik szakértõnk, vagy ha egyszerûen Te is fontosnak tartod, amit csinálunk, kérjük, támogasd munkánkat!

Banki átutalással:
Magnet Bank 16200106-11697987
Kedvezményezett: Családi Háló Közhasznú Alapítvány
Közlemény: Média támogatás

Vagy bankkártyás fizetés Simplepay-el az alábbi gombra kattintva:

 

(A hozzászólások megjelenítéséhez jelentkezz be Facebookra!)
A szerkesztő ajánlja