SZAKÉRTŐKMUNKAKÖZVETÍTŐKALKULÁTORBABA-MAMA HÍRLEVELEKFOGANTATÁSTERHESSÉGBABAGYEREKNEVELÉSTB, PÉNZÜGYEKÉLETMÓD, EGÉSZSÉGSZABADIDŐRECEPTEK

Egy 18 éves magyar snowboardos tarolta le az embereket, majd elhagyta a helyszínt

Tóth Nikolett [cikkei] - 2023-01-05
Rossz módszerrel jutott fel egy meredek szakaszra a magyar snowboardos, aki elesett és sokakat letarolt azok közül, akik mögötte haladtak. Egyiküket mentőhelikopterrel kellett kórházba vinni. A fiatal segítségnyújtás nélkül hagyta el a helyszínt, a rendőrök azonban megtalálták.
Egy 18 éves magyar snowboardos tarolta le az embereket, majd elhagyta a helyszínt

Több síelőt is letarolt egy ausztriai felvonó vonalán

Az ausztriai Kreischberg síterepén történt a baleset, amit egy 18 éves magyar snowboardos okozott. Két kézzel kapaszkodott a csákányos felvonóba, így jutott fel egy meredek szakaszra, ahol elesett, majd ahogy visszacsúszott, letarolta a mögötte haladó embereket. Erről a sielok.hu számolt be a helyi újság információi alapján.
 


 

Volt, akinek nagyjából sikerült kikerülnie, de többeket teljesen elkaszált, az emberek csak úgy hullottak a hegyoldalon. 

A balesetben négyen sérültek meg. Egyiküket mentőhelikopterrel kellett kórházba szállítani, a többiek maguk mentek kórházba. 

A magyar hódeszkás segítségnyújtás nélkül hagyta el a helyszínt, a rendőrség pár órával később megtalálta. A helyi ügyészség azt közölte, hogy a nyomozást befejezték. 

Indexkép: Susanne Jutzeler, Schweiz, képe a Pixabay-en

Kérjük, támogasd munkánkat!

Ha szeretsz minket olvasni, ha csaltunk már mosolyt az arcodra, ha segített már neked valamelyik szakértõnk, vagy ha egyszerûen Te is fontosnak tartod, amit csinálunk, kérjük, támogasd munkánkat!

Banki átutalással:
Magnet Bank 16200106-11697987
Kedvezményezett: Családi Háló Közhasznú Alapítvány
Közlemény: Média támogatás

Vagy bankkártyás fizetés Simplepay-el az alábbi gombra kattintva:

 

(A hozzászólások megjelenítéséhez jelentkezz be Facebookra!)
A szerkesztő ajánlja