SZAKÉRTŐKMUNKAKÖZVETÍTŐKALKULÁTORBABA-MAMA HÍRLEVELEKFOGANTATÁSTERHESSÉGBABAGYEREKNEVELÉSTB, PÉNZÜGYEKÉLETMÓD, EGÉSZSÉGSZABADIDŐRECEPTEK

Meghalt a menyasszony az esküvőn, a húga ment hozzá a vőlegényhez

Tóth Nikolett [cikkei] - 2023-03-02
A saját esküvőjén kapott szívrohamot egy nő, de az esküvőt nem akarták emiatt lefújni, így a húga ment hozzá a vőlegényhez.
Meghalt a menyasszony az esküvőn, a húga ment hozzá a vőlegényhez

Szerették volna, hogy a vőlegény ne menjen haza üres kézzel

Tragikus fordulatot vett a nagy nap, amikor egy nő számára az esküvője lett élete utolsó napja, ugyanis szívrohamot kapott az indiai Gudzsarát államban - számolt be az esetről a helyi sajtó

Hetal a beszámolók szerint Bhavnagar városában, egy hindu templom előtt lett rosszul, éppen a szertartás közben. Kórházba szállították, de már nem tudták megmenteni az életét. 

Nem ez volt azonban az egyetlen nem várt esemény aznap: a két család ugyanis azt szerette volna, hogy bárhogy is, de folytatódjon az esküvő. 

Ezért a vőlegény elvette az elhunyt menyasszony húgát. 

A hírek szerint Hetal holttestét a szertartás befejezéséig hűtőházban tartották. A családot bár sokkolta az eset, az emberek rávették őket, hogy mutassanak példát és ne küldjék haza a vőlegényt üres kézzel. 

Két évvel ezelőtt egy hasonló eset történt, szintén Indiában. Akkor a menyasszony az esküvő kellős közepén szívleállás következtében halt meg, a vőlegény pedig a menyasszony nővéréhez ment hozzá.  

Indexkép: Pexels képe a Pixabay-en

Kérjük, támogasd munkánkat!

Ha szeretsz minket olvasni, ha csaltunk már mosolyt az arcodra, ha segített már neked valamelyik szakértõnk, vagy ha egyszerûen Te is fontosnak tartod, amit csinálunk, kérjük, támogasd munkánkat!

Banki átutalással:
Magnet Bank 16200106-11697987
Kedvezményezett: Családi Háló Közhasznú Alapítvány
Közlemény: Média támogatás

Vagy bankkártyás fizetés Simplepay-el az alábbi gombra kattintva:

 

(A hozzászólások megjelenítéséhez jelentkezz be Facebookra!)
A szerkesztő ajánlja