SZAKÉRTŐKMUNKAKÖZVETÍTŐKALKULÁTORBABA-MAMA HÍRLEVELEKFOGANTATÁSTERHESSÉGBABAGYEREKNEVELÉSTB, PÉNZÜGYEKÉLETMÓD, EGÉSZSÉGSZABADIDŐRECEPTEK

Fehér ruhában jelent meg az anyós az esküvőn - a menyasszony nagyon dühös lett rá

Tóth Nikolett [cikkei] - 2023-04-26
Saját anyósa is úgy nézett ki, mintha menyasszony lenne: fehér ruhában sétált be ugyanis a templomba, fia esküvőjére. A nő nagyon dühös lett rá.
Fehér ruhában jelent meg az anyós az esküvőn - a menyasszony nagyon dühös lett rá

A kezét is ökölbe szorította mérgében, amikor meglátta anyósát fehérben

Amy Pennza ugyanúgy várta már a nagy napot, mint bármelyik másik nő az életében. Arra azonban nem számított, hogy egy kellemetlen meglepetés mindent elront majd.

Anyósa ugyanis megszegte azt az íratlan szabályt, hogy esküvőre nem megyünk fehér ruhában. Amikor megjelent, megfagyott a levegő. Története akkor lett ismert, amikor a The Tonight Show műsorvezetője, Jimmy Fallon megkérte Twitter-követőit, hogy meséljék el a legviccesebb esküvői bakijaikat – írja a Today.

Amy kitett egy fotót, amin ő és az anyósa szerepel, mindketten fehér ruhában, a menyasszony pedig láthatóan nagyon dühös. 
 


 

Bár az eset 2004-ben történt, a nő még ma is tisztán emlékszik a történtekre, mint mondja, sosem fogja elfelejteni - árulta el a New York Postnak.

"Az ajtó kinyílik, ő belép, mögötte világít a nap, és ő úgy néz ki, mint egy angyal. Ez nem történhet meg” - tette hozzá.

Azt mondta, még a kezét is ökölbe szorította, és mindenki egyetértett vele abban, hogy nem illik esküvőn fehér ruhában megjelenni. 

A kínos pillanatban annyit mondott az anyósának, hogy ennyi erővel ő maga is lehetne a menyasszony, aki erre azt felelte, hogy "Tudom".

Szerencsére a szertartás rendben lezajlott, nem rendeztek komolyabb jelenetet. A kellemetlen nap óta pedig Amy gyakran viccelődik anyósával, ha például családi esküvőre mennek: általában azt javasolja neki, hogy ne menjen fehér ruhában, mert az a múltkor sem jött be. 

Indexkép: StockSnap képe a Pixabay-en

Kérjük, támogasd munkánkat!

Ha szeretsz minket olvasni, ha csaltunk már mosolyt az arcodra, ha segített már neked valamelyik szakértõnk, vagy ha egyszerûen Te is fontosnak tartod, amit csinálunk, kérjük, támogasd munkánkat!

Banki átutalással:
Magnet Bank 16200106-11697987
Kedvezményezett: Családi Háló Közhasznú Alapítvány
Közlemény: Média támogatás

Vagy bankkártyás fizetés Simplepay-el az alábbi gombra kattintva:

 

(A hozzászólások megjelenítéséhez jelentkezz be Facebookra!)
A szerkesztő ajánlja