SZAKÉRTŐKMUNKAKÖZVETÍTŐKALKULÁTORBABA-MAMA HÍRLEVELEKFOGANTATÁSTERHESSÉGBABAGYEREKNEVELÉSTB, PÉNZÜGYEKÉLETMÓD, EGÉSZSÉGSZABADIDŐRECEPTEK

Nem lélegzett a 4 hónapos baba az autóban - apukája a mentők utasításai alapján próbálta újraéleszteni

Tóth Nikolett [cikkei] - 2023-03-03
A szülők az autóban azt vették észre, hogy kisbabájuk nem mozog. Amikor félreálltak megnézni, mi történt, gyermekük már nem lélegzett.
Nem lélegzett a 4 hónapos baba az autóban - apukája a mentők utasításai alapján próbálta újraéleszteni

/Kiemelt képünk illusztráció/

Az apa nagyon meg volt ijedve, de követte az életmentő utasításokat

Az Országos Mentőszolgálat számolt be róla, hogy Nagytarcsa környékén kért segítséget a mentőktől egy házaspár. Autóban utaztak, amikor észrevették, hogy a kisbabájuk nem mozdul a gyerekülésben.

Gyorsan félreálltak, hogy megnézzék, mi történt. A csecsemőt azonban nem tudták felébreszteni, semmire sem reagált, ezért azonnal hívták a mentőket. 

A baba ekkor már nem lélegzett. 

"Tapasztalt mentésirányító bajtársunk rögtön több egységet, köztük gyermekrohamkocsit is riasztott a helyszínre, miközben az újraélesztés lépéseire instruálta a házaspárt" - írták.

Az apa nagyon meg volt ijedve, de megőrizte a lélekjelenlétét, és követte az életmentő utasításokat. A mentők pár perc alatt megérkeztek a helyszínre, és közösen folytatták a küzdelmet a baba életéért.

"Az időben megkezdett mellkasi nyomások végül sikerre vezettek, a gyermeket kritikus állapotban szállították kórházba a mentők" - számolt be róla a mentőszolgálat.

Olvasd el ezt is: Mit tegyek, ha a közelben rosszul lesz valaki? Újraélesztés lépésről-lépésre

Indexkép: Gianni Crestani képe a Pixabay-en

Kérjük, támogasd munkánkat!

Ha szeretsz minket olvasni, ha csaltunk már mosolyt az arcodra, ha segített már neked valamelyik szakértõnk, vagy ha egyszerûen Te is fontosnak tartod, amit csinálunk, kérjük, támogasd munkánkat!

Banki átutalással:
Magnet Bank 16200106-11697987
Kedvezményezett: Családi Háló Közhasznú Alapítvány
Közlemény: Média támogatás

Vagy bankkártyás fizetés Simplepay-el az alábbi gombra kattintva:

 

(A hozzászólások megjelenítéséhez jelentkezz be Facebookra!)
A szerkesztő ajánlja