SZAKÉRTŐKMUNKAKÖZVETÍTŐKALKULÁTORBABA-MAMA HÍRLEVELEKFOGANTATÁSTERHESSÉGBABAGYEREKNEVELÉSTB, PÉNZÜGYEKÉLETMÓD, EGÉSZSÉGSZABADIDŐRECEPTEK

Születésnapi meglepetés volt - a lángoló hőlégballonból a házaspár kislánya a semmibe ugrott

Tóth Nikolett [cikkei] - 2023-04-18
Az édesanya 38. születésnapjára kapta ajándékba a családtól a hőlégballonozást, aminek tragikus vége lett. A ballon kigyulladt, a házaspár pedig életét vesztette Mexikóban. Kislányuk a semmibe ugrott, másodfokú égési sérülést szenvedett, de várhatóan túléli a szörnyű balesetet.

A cikk és a benne található videó a nyugalom megzavarására alkalmas.
Születésnapi meglepetés volt - a lángoló hőlégballonból a házaspár kislánya a semmibe ugrott

A kislány még nem tud róla, hogy meghaltak a szülei

Születésnapi ajándéknak indult, tragédiába torkollott a családi hőlégballonozás. A baleset Mexikóban történt, az egyik áldozat az 50 éves apa, a másik a 38 éves anya. A tragikus esetről a Mirror írt. 

A hőlégballon hirtelen lángba borult, a házaspár nem élte túl a balesetet. 13 éves lányuk, Regina kiugrott: csodával határos módon túlélte, várhatóan fel fog épülni. Eltört azonban a karja és másodfokú égési sérüléseket szenvedett. 

A kislány nagymamája azt mondta, Regina még nem tud róla, hogy a szülei meghaltak. Unokája jelenleg stabil állapotban van, kórházban. Mielőtt kiugrott a hőlégballonból, megölelte szüleit. 

A következő felvételt egy szemtanú készítette: ezen látszik, hogy a lángok elnyelik a kosarat.
 


 

Azt, hogy mi történt a ballon pilótájával, egyelőre nem tudni. A mexikói kormány friss közleménye szerint minden utas kiugrott a hőlégballonból.

A tragédia okát még vizsgálják. Az első helyi jelentések szerint az üzemanyag-tároló rendszer meghibásodása miatt történhetett a baleset. 

A Mexikóvárostól nyugatra fekvő Caujimalpa de Morelos városháza illetékesei részvétüket fejezték ki az elhunyt házaspár hozzátartozóinak, a kislányuknak pedig mielőbbi felépülést kívántak. 

Indexkép: Twitter

Kérjük, támogasd munkánkat!

Ha szeretsz minket olvasni, ha csaltunk már mosolyt az arcodra, ha segített már neked valamelyik szakértõnk, vagy ha egyszerûen Te is fontosnak tartod, amit csinálunk, kérjük, támogasd munkánkat!

Banki átutalással:
Magnet Bank 16200106-11697987
Kedvezményezett: Családi Háló Közhasznú Alapítvány
Közlemény: Média támogatás

Vagy bankkártyás fizetés Simplepay-el az alábbi gombra kattintva:

 

(A hozzászólások megjelenítéséhez jelentkezz be Facebookra!)
A szerkesztő ajánlja