SZAKÉRTŐKMUNKAKÖZVETÍTŐKALKULÁTORBABA-MAMA HÍRLEVELEKFOGANTATÁSTERHESSÉGBABAGYEREKNEVELÉSTB, PÉNZÜGYEKÉLETMÓD, EGÉSZSÉGSZABADIDŐRECEPTEK

Öngyilkos lett egy pécsi gimnázium tanulója

Németh Noémi [cikkei] - 2023-04-21
Váratlan tragédia rázta meg a pécsi Ciszterci Rend Nagy Lajos Gimnáziumot - az iskola egyik tanulója a múlt héten véget vetett az életének.
Öngyilkos lett egy pécsi gimnázium tanulója

A rendőrség közigazgatósági hatósági eljárást indított, részleteket azonban még nem közölhetnek - mondták el a Hvg.hu megkeresésére.

A lap értesülései szerint a diák az iskolában követte el az öngyilkosságot, későbbi információk szerint azonban az iskolán kívül.

Egy hónappal ezelőtt egy 12 éves lány követett el öngyilkosságot egy budapesti iskolában. Novemberben a második emeletről ugrott ki egy diák a balatonfüredi gimnáziumban. Egy 18 éves fiú történetéről is beszámoltunk, akit elküldtek otthonról a szülei, ezért öngyilkos akart lenni - elképesztő, de az arra járók még biztatták is. Egy 22 éves fiú azonban végül megmentette az életét.

Ha úgy érzed, segítségre lenne szükséged, hívd a krízishelyzetben lévőket segítő, ingyenesen hívható 116-123, vagy 06 80 820 111 telefonszámot!

Indexkép: google maps

Kérjük, támogasd munkánkat!

Ha szeretsz minket olvasni, ha csaltunk már mosolyt az arcodra, ha segített már neked valamelyik szakértõnk, vagy ha egyszerûen Te is fontosnak tartod, amit csinálunk, kérjük, támogasd munkánkat!

Banki átutalással:
Magnet Bank 16200106-11697987
Kedvezményezett: Családi Háló Közhasznú Alapítvány
Közlemény: Média támogatás

Vagy bankkártyás fizetés Simplepay-el az alábbi gombra kattintva:

 

(A hozzászólások megjelenítéséhez jelentkezz be Facebookra!)
A szerkesztő ajánlja