SZAKÉRTŐKMUNKAKÖZVETÍTŐKALKULÁTORBABA-MAMA HÍRLEVELEKFOGANTATÁSTERHESSÉGBABAGYEREKNEVELÉSTB, PÉNZÜGYEKÉLETMÓD, EGÉSZSÉGSZABADIDŐRECEPTEK

Elütött egy 13 éves kislányt Budapesten, aztán továbbhajtott - a rendőrség a lakosság segítségét kéri

Tóth Nikolett [cikkei] - 2023-04-22
A baleset a XVII. kerületben történt, a kislányt a zebrán ütötte el az autós.
Elütött egy 13 éves kislányt Budapesten, aztán továbbhajtott - a rendőrség a lakosság segítségét kéri

Megállás nélkül továbbhajtott a helyszínről

Budapest XVII. kerületében, a Pesti út 239. szám előtt található zebrán ütött el egy autós egy 13 éves kislányt. A baleset április 14-én reggel történt. A sofőr nem állt meg segíteni, a helyszínről továbbhajtott - számolt be az esetről a Police.hu.

Segítségnyújtás elmulasztása vétség gyanúja miatt ismeretlen tettes ellen folytat eljárást a Budapesti Rendőr-főkapitányság XVII. Kerületi Rendőrkapitánysága. 

"A Budapesti Rendőr-főkapitányság XVII. Kerületi Rendőrkapitányság kéri, hogy aki az ismeretlen elkövető személyazonosságával, annak tartózkodási helyével, vagy a baleset körülményeivel kapcsolatban információval rendelkezik, akár névtelensége megőrzése mellett tegyen bejelentést a nap 24 órájában elérhető, 06-80-555-111-es Telefontanú zöldszámán, illetve a 112-es, díjmentes segélyhívó számon​" - írják. 

Indexkép: Pexels képe a Pixabay-en

Kérjük, támogasd munkánkat!

Ha szeretsz minket olvasni, ha csaltunk már mosolyt az arcodra, ha segített már neked valamelyik szakértõnk, vagy ha egyszerûen Te is fontosnak tartod, amit csinálunk, kérjük, támogasd munkánkat!

Banki átutalással:
Magnet Bank 16200106-11697987
Kedvezményezett: Családi Háló Közhasznú Alapítvány
Közlemény: Média támogatás

Vagy bankkártyás fizetés Simplepay-el az alábbi gombra kattintva:

 

(A hozzászólások megjelenítéséhez jelentkezz be Facebookra!)
A szerkesztő ajánlja