SZAKÉRTŐKMUNKAKÖZVETÍTŐKALKULÁTORBABA-MAMA HÍRLEVELEKFOGANTATÁSTERHESSÉGBABAGYEREKNEVELÉSTB, PÉNZÜGYEKÉLETMÓD, EGÉSZSÉGSZABADIDŐRECEPTEK

Fogyókúrás szer hirdetéseiben élnek vissza a Magyar Dietetikusok Országos Szövetségének nevével

Családinet [cikkei] - 2023-08-15
Ismét visszaélést követnek el a Magyar Dietetikusok Országos Szövetségének nevével, illetve logójával. Ezúttal a Ketoslim nevű kétes fogyókúrás termék hirdetéseiben használják fel a szakmai szövetség logóját annak tudta és engedélye nélkül a hirdetésben megjelenő terméktanúsítvány hitelesítéseként.
Fogyókúrás szer hirdetéseiben élnek vissza a Magyar Dietetikusok Országos Szövetségének nevével

A Magyar Dietetikusok Országos Szövetsége ezúton szeretné leszögezni, hogy a Ketoslimet és annak táplálkozás-élettani hatását nem ismeri, épp ezért nem ajánlja a fogyasztását, továbbá nyomatékkal elhatárolódik attól, hogy a készítménnyel bármilyen összefüggésbe hozzák a szakmai szövetség nevét vagy logóját, amelyek használatát megtiltja a termék reklámjaiban.

Egyúttal arra is szeretnék felhívni a figyelmet, hogy ezek a csodaszerként hirdetett fogyókúrás termékek egészségre ártalmasak és veszélyesek lehetnek, hiszen általában sem összetételüket, sem hatásmechanizmusukat nem lehet pontosan ismerni, ezért használatuktól óva intenek a szakemberek!

Nyitókép (illusztráció): depositphotos

Kérjük, támogasd munkánkat!

Ha szeretsz minket olvasni, ha csaltunk már mosolyt az arcodra, ha segített már neked valamelyik szakértõnk, vagy ha egyszerûen Te is fontosnak tartod, amit csinálunk, kérjük, támogasd munkánkat!

Banki átutalással:
Magnet Bank 16200106-11697987
Kedvezményezett: Családi Háló Közhasznú Alapítvány
Közlemény: Média támogatás

Vagy bankkártyás fizetés Simplepay-el az alábbi gombra kattintva:

 

(A hozzászólások megjelenítéséhez jelentkezz be Facebookra!)
A szerkesztő ajánlja