SZAKÉRTŐKMUNKAKÖZVETÍTŐKALKULÁTORBABA-MAMA HÍRLEVELEKFOGANTATÁSTERHESSÉGBABAGYEREKNEVELÉSTB, PÉNZÜGYEKÉLETMÓD, EGÉSZSÉGSZABADIDŐRECEPTEK

Azonnal meghalt a megkéselt, mindössze 18 éves fiú Tiszanánán

Tóth Nikolett [cikkei] - 2023-08-22
Két család között alakult ki vita egy korábbi nézeteltérés miatt augusztus 19-én. Az 54 éves férfit, akit a késeléssel gyanúsítanak, elfogták.
Azonnal meghalt a megkéselt, mindössze 18 éves fiú Tiszanánán

A megkéselt 18 éves fiú a helyszínen belehalt a sérüléseibe

Két család között alakult ki a vita egy korábbi nézeteltérés miatt Tiszanánán - írja a Police.hu. A veszekedés azonban annyira elfajult, hogy késelésbe torkollott. Egy 18 éves fiú volt az áldozat, akit késsel úgy megszúrtak, hogy a helyszínen belehalt a sérüléseibe. Két másik férfi is megsérült, őket kórházba vitték. 

A Heves Vármegyei Rendőr-főkapitányság azt közölte, hogy egy 54 éves férfit elfogtak, akit a bűncselekmény elkövetésével gyanúsítanak. A férfit őrizetbe is vették és eljárást indítottak ellene emberölés és életveszélyt okozó testi sértés bűntett miatt. Továbbá kezdeményezték a letartóztatását.

Az ügyben a Heves Vármegyei Rendőr-főkapitányság több ember ellen is eljárást indított felfegyverkezve elkövetett csoportos garázdaság gyanúja miatt. 

Indexkép: PublicDomainPictures képe a Pixabay-en

Kérjük, támogasd munkánkat!

Ha szeretsz minket olvasni, ha csaltunk már mosolyt az arcodra, ha segített már neked valamelyik szakértõnk, vagy ha egyszerûen Te is fontosnak tartod, amit csinálunk, kérjük, támogasd munkánkat!

Banki átutalással:
Magnet Bank 16200106-11697987
Kedvezményezett: Családi Háló Közhasznú Alapítvány
Közlemény: Média támogatás

Vagy bankkártyás fizetés Simplepay-el az alábbi gombra kattintva:

 

(A hozzászólások megjelenítéséhez jelentkezz be Facebookra!)
A szerkesztő ajánlja