SZAKÉRTŐKMUNKAKÖZVETÍTŐKALKULÁTORBABA-MAMA HÍRLEVELEKFOGANTATÁSTERHESSÉGBABAGYEREKNEVELÉSTB, PÉNZÜGYEKÉLETMÓD, EGÉSZSÉGSZABADIDŐRECEPTEK

Magyar közreműködéssel játszott a pápa előtt a hegedűs zseni - VIDEÓVAL

Családinet [cikkei] - 2023-11-24
Egy magyar koncertszervező produkciós iroda közvetítésével adhatott koncertet Vatikánvárosban a világszerte "hegedűs zseniként" ünnepelt Petar Markoski a Szegények Világnapján, Ferenc Pápa előtt.
Magyar közreműködéssel játszott a pápa előtt a hegedűs zseni - VIDEÓVAL

Petar Markoski 6 évesen kapta meg első hegedűjét, a húszas éveiben járó briliáns művész ma már több mint másfél milliós követői bázissal és százmilliós nézettséggel büszkélkedhet a social platformokon.

Számos zenei műfajban mutatta már meg zenei tehetségét, mellyel célja, hogy összekösse a különböző műfajok rajongóit, egyedi stílusával hidat képezve a különböző zenei stílusok között.

Petar Markoski

A Vatikán döntése, mellyel Petar Markoskit választotta ezen eseményre, tanúbizonysága a művész nemzetközi elismertségének és zenéjének univerzális vonzerejének. Egyben nemzetközi sikere a hazai koncertpromóteri tevékenységnek is, hiszen a koncert létrejöttében nagy szerepet vállalt a magyar Koncertpromo Produkciós Iroda, mely – mások mellett – Markoski koncertjeit is szervezi szerte a világban. "Nagyon hosszú és alapos előkészületeken vagyunk túl, de szerencsére kiváló a kapcsolatunk a vatikáni szervezőkkel" – mesélte Horváth Roland, a Koncertpromo tulajdonosa. „Ez nagyban megkönnyítette számomra ennek a különleges eseménynek a megszervezését. Petar Markoski előadása igazi mérföldkő volt mindannyiunk számára, és büszke vagyok, hogy részese lehettem ennek a felejthetetlen eseménynek. A zene ereje és a közös cél érdekében végzett munkánk tökéletes példája annak, hogy mit érhetünk el együttműködve" - tette hozzá Horváth Roland.

VIDEÓ:

Kérjük, támogasd munkánkat!

Ha szeretsz minket olvasni, ha csaltunk már mosolyt az arcodra, ha segített már neked valamelyik szakértõnk, vagy ha egyszerûen Te is fontosnak tartod, amit csinálunk, kérjük, támogasd munkánkat!

Banki átutalással:
Magnet Bank 16200106-11697987
Kedvezményezett: Családi Háló Közhasznú Alapítvány
Közlemény: Média támogatás

Vagy bankkártyás fizetés Simplepay-el az alábbi gombra kattintva:

 

(A hozzászólások megjelenítéséhez jelentkezz be Facebookra!)
A szerkesztő ajánlja