SZAKÉRTŐKMUNKAKÖZVETÍTŐKALKULÁTORBABA-MAMA HÍRLEVELEKFOGANTATÁSTERHESSÉGBABAGYEREKNEVELÉSTB, PÉNZÜGYEKÉLETMÓD, EGÉSZSÉGSZABADIDŐRECEPTEK

Videóhívásban nézte végig az apa, ahogy lányát megveri az iskolatársa anyja

Tóth Nikolett [cikkei] - 2024-02-26
Diáktársa anyja verte ájultra a lányt - fejbe rúgta és a hajánál fogva cibálta őt. A gyerek kórházba került.
Videóhívásban nézte végig az apa, ahogy lányát megveri az iskolatársa anyja

"Hallottam a telefonban, hogy elkezdik verni a lányomat"

A kamaszlány iskola után felhívta az édesapját, mert érezte, hogy baj lesz, amikor meglátta az épület előtt diáktársa anyját. A férfi videóhívásban nézte végig, ahogy az őrjöngő nő megveri a lányát az ócsai főutcán. Az esetről az RTL Híradó számolt be, egy megrázó videófelvételt is közzétettek a történtekről. 

Miután a nő megrángatta a lányt a hajánál fogva és fejbe is rúgta, a gyerek elájult. Az apa így nyilatkozott a történtekről: 

"Hallottam a telefonban, hogy elkezdik verni a lányomat. Én azonnal értesítettem az osztályfőnökét, telefonáltam neki az iskolába, hogy rohanjon ki, mert megverik a lányomat. Ők azonnal kirohantak."

A lánynak agyrázkódása lett, a Heim Pál Kórházban kellett maradnia 24 órás megfigyelésre. Apja azt mondta, néha még fáj a feje, de már jobban van. 

"A lelki traumáról nem tudok mit mondani, azt pszichológus fogja kideríteni és segíteni rajta."

Az apa úgy tudja, hogy a lányok között azért alakult ki konfliktus, mert a lánya szólt egy tanárnak arról, hogy a másik lány elektromos cigarettát szív. A férfi nagyon hálás a tanároknak, amiért azonnal segítettek. 

A rendőrség súlyos testi sértés kísérlete miatt indított nyomozást. 

Indexkép: rtl.hu

Kérjük, támogasd munkánkat!

Ha szeretsz minket olvasni, ha csaltunk már mosolyt az arcodra, ha segített már neked valamelyik szakértõnk, vagy ha egyszerûen Te is fontosnak tartod, amit csinálunk, kérjük, támogasd munkánkat!

Banki átutalással:
Magnet Bank 16200106-11697987
Kedvezményezett: Családi Háló Közhasznú Alapítvány
Közlemény: Média támogatás

Vagy bankkártyás fizetés Simplepay-el az alábbi gombra kattintva:

 

(A hozzászólások megjelenítéséhez jelentkezz be Facebookra!)
A szerkesztő ajánlja