SZAKÉRTŐKMUNKAKÖZVETÍTŐKALKULÁTORBABA-MAMA HÍRLEVELEKFOGANTATÁSTERHESSÉGBABAGYEREKNEVELÉSTB, PÉNZÜGYEKÉLETMÓD, EGÉSZSÉGSZABADIDŐRECEPTEK

Minden elismerésem Uraim!

Keviczky Csilla [cikkei] - 2006-07-12
Másfél hónapja egy új babakocsit és ezzel, mintha szabadságot vettünk volna. Könnyen tudok közlekedni, mind a súlya mind pedig a légies mozgása miatt. Az utazgatásnál felkészültem, hogy csak magamra számíthatok. Kerültem azokat a közlekedési járműveket, ahol segítség nélkül nem tudtam felszállni; a buszokon pedig hátul, a tágas ajtóknál kerestem meg a helyemet.
Minden elismerésem Uraim!
De meg kell vallanom, hogy meglepődtem…igazán megdöbbentem; és még egyszer Uraim minden elismerésem az Önöké. Persze kivételek vannak, de a legtöbb esetben Önök mindig felajánlották a segítségüket. A kis kocsival elboldogulok magam is, de kellemes érzés tudni, hogy nem vagyok egyedül és Önök (ha kell) fel vagy le segítenek a járművekre.

Köszönöm Uraim!

Kérjük, támogasd munkánkat!

Ha szeretsz minket olvasni, ha csaltunk már mosolyt az arcodra, ha segített már neked valamelyik szakértõnk, vagy ha egyszerûen Te is fontosnak tartod, amit csinálunk, kérjük, támogasd munkánkat!

Banki átutalással:
Magnet Bank 16200106-11697987
Kedvezményezett: Családi Háló Közhasznú Alapítvány
Közlemény: Média támogatás

Vagy bankkártyás fizetés Simplepay-el az alábbi gombra kattintva:

 

(A hozzászólások megjelenítéséhez jelentkezz be Facebookra!)
A szerkesztő ajánlja