SZAKÉRTŐKMUNKAKÖZVETÍTŐKALKULÁTORBABA-MAMA HÍRLEVELEKFOGANTATÁSTERHESSÉGBABAGYEREKNEVELÉSTB, PÉNZÜGYEKÉLETMÓD, EGÉSZSÉGSZABADIDŐRECEPTEK

Artúr és a villangók

Családinet [cikkei] - 2007-08-14
augusztus 28-án jelenik meg DVD-n!

Artúr és a villangók

Arthur, mint a legtöbb tízéves gyerek, esténként szájtátva hallgatja nagymamája meséit. Álmaiban misztikus törzsek és furcsábbnál furcsább találmányok bukkannak fel. Különös képzeletvilágának fő forrása a négy évvel ezelőtt nyomtalanul eltűnt nagypapa varázskönyve, amely teli s tele van soha nem látott, izgalmas lényekkel. A kisfiú egyre gyakrabban teszi fel magának a kérdést: mi van, ha ezek a történetek mind igazak? Ha a kertjükben tényleg mesés kincs rejtőzik? Ha a villangók, ezek a kedves, aprócska lények, akiket nagyapja rajzain látott, tényleg élnek valahol? Nos, mindez bizonyosan segítene kihúzni a családot a csávából, egy gátlástalan ingatlanfejlesztő ugyanis le akarja rombolni a nagypapa házát. Arthur tehát elszánja magát, és a nagyapja által hátrahagyott jeleket követve elindul felfedezni a villangók titokzatos világát, hogy megkeresse a mesés kincset és megmentse a családi otthont.

 

Kérjük, támogasd munkánkat!

Ha szeretsz minket olvasni, ha csaltunk már mosolyt az arcodra, ha segített már neked valamelyik szakértõnk, vagy ha egyszerûen Te is fontosnak tartod, amit csinálunk, kérjük, támogasd munkánkat!

Banki átutalással:
Magnet Bank 16200106-11697987
Kedvezményezett: Családi Háló Közhasznú Alapítvány
Közlemény: Média támogatás

Vagy bankkártyás fizetés Simplepay-el az alábbi gombra kattintva:

 

(A hozzászólások megjelenítéséhez jelentkezz be Facebookra!)
A szerkesztő ajánlja