SZAKÉRTŐKMUNKAKÖZVETÍTŐKALKULÁTORBABA-MAMA HÍRLEVELEKFOGANTATÁSTERHESSÉGBABAGYEREKNEVELÉSTB, PÉNZÜGYEKÉLETMÓD, EGÉSZSÉGSZABADIDŐRECEPTEK

7 ötlet az egészségesebb ünnepi megjelenésért

Családinet [cikkei] - 2008-12-19
Az ünnepek a bulizás és a családi összejövetelek időszaka. De még mielőtt felöltözünk az ünnepléshez, álljunk meg egy percre, hiszen érdemes átgondolni, mit is vegyünk fel. Az a sok hétköznapi termék, amit a szépítkezés során használunk veszélyes toxinokat és vegyszereket tartalmazhat. Hogyan védhetjük magunkat és nézhetünk ki mégis a lehető legjobban? Az író és zöld szakértő Sloan Barnett a következő javaslatokkal szolgál.
7 ötlet az egészségesebb ünnepi megjelenésért
Biztonságosabb sampon
Az ünnepek alatt a lehető legjobban szeretnénk kinézni. De biztonságban is szeretnénk tudni magunkat! Kezdjünk zöldebb zuhannyal. Nem, ne fürödjünk a halastóban, egyszerűen használjunk természetes biosampont és kondicionálót.

Lazítsunk köntösben
Miközben az estére csinosítjuk magunkat, csomagoljuk be testünket bio pamut köntösbe. Ezzel melegen és szárazon tarjuk testünket, sőt még a környezet is vegyszermentes!

Zöld és lányos
És most essen néhány szó a lányos dolgokról is. Ne feledkezzünk meg a tisztább, zöldebb sminkről, mikor a remek estére és szórakozni készülünk. Úgy is csinosak lehetünk, ha közben elkerüljük a szintetikus petrokémiai termékeket.


Méregmentes lábujjak

Semmi sem olyan vonzó, mint az üvegcipőből kikandikáló festett lábujjak. Próbáljunk ki nem toxikus, vízbázisú körömfestékeket a lábujjak érdekében.

Csinosítsuk magunkat zölden
Az ünnepi bulira vegyünk fel valami zöldet. Lehet az akár egy pár ökobarát papucscipő, vagy egy különlegesebb márkás ruha, amire a helyi butikban bukkantunk, biztos, hogy olyan lesz, amivel büszkélkedhetünk.

Illatmentes ünnepek
Az idei ünnepek idején egyszerűen mondjuk nemet az illatoknak. Helyette miért is ne árasszunk almalepény illatot?

Örömmel a habokba
A hosszú este végén áztassuk széttáncolt lábainkat bio habfürdőben, és bátran élvezzük a csodás estét zöld módon.
 

Kérjük, támogasd munkánkat!

Ha szeretsz minket olvasni, ha csaltunk már mosolyt az arcodra, ha segített már neked valamelyik szakértõnk, vagy ha egyszerûen Te is fontosnak tartod, amit csinálunk, kérjük, támogasd munkánkat!

Banki átutalással:
Magnet Bank 16200106-11697987
Kedvezményezett: Családi Háló Közhasznú Alapítvány
Közlemény: Média támogatás

Vagy bankkártyás fizetés Simplepay-el az alábbi gombra kattintva:

 

(A hozzászólások megjelenítéséhez jelentkezz be Facebookra!)
A szerkesztő ajánlja