SZAKÉRTŐKMUNKAKÖZVETÍTŐKALKULÁTORBABA-MAMA HÍRLEVELEKFOGANTATÁSTERHESSÉGBABAGYEREKNEVELÉSTB, PÉNZÜGYEKÉLETMÓD, EGÉSZSÉGSZABADIDŐRECEPTEK

„Mindenki karácsonya” a Westendben - 350 nélkülöző gyermeknek tette szebbé az ünnepeket a Nemzetközi Gyermekmentő Szolgálat

Családinet [cikkei] - 2023-12-15
350 hátrányos helyzetű gyermeknek rendezett karácsonyi ünnepséget a Nemzetközi Gyermekmentő Szolgálat és támogató partnerei, valamint a házigazda Westend Bevásárlóközpont 2023. december 11-én. A programot a Gyermekmentő Szolgálat már 32. éve rendezi meg, több mint két évtizede pedig a Cinema City Westend ad neki otthont. A rendezvény fénypontja a Budapesti Operettszínház musical-műsora és az ünnepi ajándékosztás volt.
„Mindenki karácsonya” a Westendben - 350 nélkülöző gyermeknek tette szebbé az ünnepeket a Nemzetközi Gyermekmentő Szolgálat

Hétfőn 12 órától izgatott, lelkes gyerekek népesítették be a mozitermet. Az ünnepi programra 350 hátrányos helyzetű gyermeket hívtunk meg budapesti és Pest vármegyei általános iskolákból, gyermekintézményekből. Arcfestéssel, lufihajtogatással, aprósüteménnyel, gyümölccsel és édességgel is kedveskedtünk a résztvevőknek. Természetesen a Mikulás és manói, valamint a rénszarvasok sem hiányoztak.

Mindenki Karácsonya

Nem maradhatott el a Budapesti Operettszínház művészeinek ünnepi műsora sem. Idén Dancs Annamari, Füredi Nikolett és Szentmártoni Normann szórakoztatták a gyereksereget. Nagyon megható volt, ahogy a Kiskarácsony, nagykarácsony című dalt együtt énekelték a gyerekek és a művészek.

Mindenki Karácsonya

A rendezvény fénypontja az ajándékokosztás volt. A gyerekek sok-sok karácsonyi meglepetéssel térhettek haza. Az OTP Bank – a Gyermekmentő legnagyobb és legrégebbi támogatója - idén egy menő fém uzsonnásdobozt rejtett a tornazsákokba. A házigazda Westend is szuper meglepetéssel készült: az ő csomagjában plüssmackó és kirakós játék lapult. A Penny Market is nagylelkű felajánlásokkal érkezett: felsorolni is nehéz lenne, de az biztos, hogy rengeteg finomság került a táskákba: édes és sós rágcsálnivalók, gyümölcslevek, szaloncukor – a gyerekek legnagyobb örömére. Az MBH Banktól egy jókora mikuláscsomagot vehettek át a gyerekek. Ebbe is sok meglepetés került: gabonapehely, müzliszelet, csoki, üdítő. A Magyar Olimpiai Bizottság pólókkal kedveskedett, a METRO Kereskedelmi Kft. gyümölcsökkel és csokival, az Auchan finom fánkokkal és pogácsával, a Semes Pékség pedig perecekkel. A Coca-Colának az ásványvizet és az üdítőket köszönhettük.  

Mindenki Karácsonya

Az ajándékokat Edvi Péter, a Gyermekmentő alapító elnöke, Mozsár István, a Nemzetközi Gyermekmentő Szolgálat Alapítvány kuratóriumi tagja, Csorba Eszter, a Westend marketing igazgatója, Turai Lilla, a Westend marketing koordinátora, Molnár Bernadett, az OTP Bank fenntarthatósági tanácsadója, Kazatsay Eszter, a PENNY Magyarország kommunikációs vezetője és Kutas István, az MBH Bank kommunikációs ügyvezető igazgatója adta át.

A szervezők köszönetet mondanak támogatóiknak, akik felajánlásaikkal, ajándékaikkal emlékezetessé tették a hátrányos helyzetű gyerekek karácsonyát. Köszönjük az OTP Banknak, a Westendnek, a Penny Marketnek, a Belügyminisztériumnak, az MBH Banknak, a Magyar Olimpiai Bizottságnak, az Auchannak, a Coca-Colának, a Budapesti Operettszínháznak, a METRO Kereskedelmi Kft.-nek és a Semes pékségnek.

Kérjük, támogasd munkánkat!

Ha szeretsz minket olvasni, ha csaltunk már mosolyt az arcodra, ha segített már neked valamelyik szakértõnk, vagy ha egyszerûen Te is fontosnak tartod, amit csinálunk, kérjük, támogasd munkánkat!

Banki átutalással:
Magnet Bank 16200106-11697987
Kedvezményezett: Családi Háló Közhasznú Alapítvány
Közlemény: Média támogatás

Vagy bankkártyás fizetés Simplepay-el az alábbi gombra kattintva:

 

(A hozzászólások megjelenítéséhez jelentkezz be Facebookra!)
A szerkesztő ajánlja