SZAKÉRTŐKMUNKAKÖZVETÍTŐKALKULÁTORBABA-MAMA HÍRLEVELEKFOGANTATÁSTERHESSÉGBABAGYEREKNEVELÉSTB, PÉNZÜGYEKÉLETMÓD, EGÉSZSÉGSZABADIDŐRECEPTEK

Geoff Johns: Zöld lámpás - A kezdet titka

Családinet [cikkei] - 2011-08-23
A Zöld Lámpás Amerikában az egyik legnépszerűbb és legrégibb képregényhős Superman és Batman mellett. A Cartaphilus Könyvkiadó kiadásában megjelent, Zöld Lámpás - A kezdet titka című képregényből megtudhatjuk, hogyan kapta egy földlakó, Hal Jordan, a csodálatos smaragdzöld gyűrűt, amelynek révén az univerzum békéjét őrző Zöld Lámpás Alakulat egyik tagja lett, s milyen sötét erőkkel kell szembeszállnia a gondjaira bízott űrszektorban.
Geoff Johns: Zöld lámpás - A kezdet titka

zold_lampas_konyvAz univerzum rendjére már ősidők óta egy intergalaktikus szervezet, a Zöld Lámpás Alakulat messzi világokból származó tagjai vigyáznak, akik páratlan erejüket, szuperképességeiket smaragzöld színben pompázó mágikus gyűrűjüknek köszönhetik. Mióta sok-sok évvel ezelőtt megzabolázták a smaragdszínű akaratenergiát, egyesült erővel őrzik a világbékét, és igyekeznek megakadályozni, hogy a mindenütt jelen lévő gonosz erők zavargást szítsanak, vagy átvegyék a hatalmat.

Amikor Abin Sur, a 2814-es űrszektor Zöld Lámpása halálosan megsebesül, gyűrűje Hal Jordan földlakót, a félelmet nem ismerő vadászpilótát választja új gazdájának. A Zöld Lámpások történetében először egy emberi lény kapja tehát a gyűrűt és a vele járó erőt, felelősséget. Hal a gyűrű segítségével az Oa bolygóra kerül, a Zöld Lámpások kiképzőtáborába - és ezzel megkezdődik hősünk varázslatos átalakulása, valamint kalandjainak sorozata egy eddig ismeretlen természetfeletti világban.

A Zöld Lámpás kalandjait idén látványos mozifilmben is élvezhetjük. A magyar mozikban  2011. augusztus 11-én debütált a kiadvány alapján készült film, egy 3D-s technikát, látványos elemeket és neves sztárokat felvonultató szuperprodukció.



A Zöld Lámpás-eposz szinte határtalan lehetőséget biztosít a képzeletnek. Van benne minden, ami kell: vadászgépek, harc, űrutazás, űrlények, cselszövés, humor, tragédia, hősök és gonoszok, sőt még egy finom kis szerelmi szál is. Ezek az összetevők adják a képregény sava-borsát már több mint fél évszázada." (Részlet Ryan Reynolds a kötetben megjelent bevezetőjéből. Ryan Reynolds Hal Jordant alakítja a Zöld Lámpás című mozifilmben.)

Geoff Johns: Zöld Lámpás: A kezdet titka - Képregény
Cartaphilus Könyvkiadó, 2011.
170x260 mm, 176 oldal, ára: 2.990,- Ft

Kérjük, támogasd munkánkat!

Ha szeretsz minket olvasni, ha csaltunk már mosolyt az arcodra, ha segített már neked valamelyik szakértõnk, vagy ha egyszerûen Te is fontosnak tartod, amit csinálunk, kérjük, támogasd munkánkat!

Banki átutalással:
Magnet Bank 16200106-11697987
Kedvezményezett: Családi Háló Közhasznú Alapítvány
Közlemény: Média támogatás

Vagy bankkártyás fizetés Simplepay-el az alábbi gombra kattintva:

 

(A hozzászólások megjelenítéséhez jelentkezz be Facebookra!)
A szerkesztő ajánlja