SZAKÉRTŐKMUNKAKÖZVETÍTŐKALKULÁTORBABA-MAMA HÍRLEVELEKFOGANTATÁSTERHESSÉGBABAGYEREKNEVELÉSTB, PÉNZÜGYEKÉLETMÓD, EGÉSZSÉGSZABADIDŐRECEPTEK

A vasárnapi ebéd összetartó ereje

Családinet [cikkei] - 2011-08-25
 [X]

Hol van már az az idő, mikor a család apraja-nagyja asztalhoz ült és vasárnap, pontban délben az asztalon gőzölgött a húsleves? Sajnos rohanó, stresszel teli világunkban, hajlamosak vagyunk megfeledkezni a közösen elköltött ebédek jelentőségéről.
A vasárnapi ebéd összetartó ereje

Hétköznapokon késő estig dolgozunk, hideget eszünk vagy még azt sem, rohanunk a gyerekekért az óvodába, iskolába, jó esetben egy közös hideg vacsora fér bele a sűrű programba. Majd hétvégén! - gondoljuk. Ám elkezdődik ismét a rohanás. Rohanás a bevásárlóközpontba, piacra, henteshez, pékségbe. Készülődés, főzés, mosogatás, étkezés, mosogatás, elpakolás. Sosincs vége. 

best_wester_wellness

A háziasszony kimerültebb, mint valaha. Pedig olykor-olykor megállhatnánk, néhány percre, órácskára. Az időt tartalmasan együtt tölteni, jókat beszélgetni, közösen enni-inni, élményeket gyűjteni, a heti történéseket feleleveníteni felettébb fontos. A terített fehér asztalnak megvan a maga összetartó ereje!

best_western

A Best Western Hotel Aquarell az alábbi szolgáltatással a fenti problémára dolgozott ki megoldást:

Kóstolja meg konyhánk remekeit és wellness belépővel ajándékozzuk meg! Vasárnaponként, ha a szálloda Aranyhegy éttermében ebédel.

Az ajánlat feltételei (nem szállóvendégek részére):

  • személyenként legalább 3.000 Ft, gyermekenként legalább 1.500 Ft értékű ételfogyasztás esetén ingyenesen használhatók a szálloda Harmónia wellness-centrum alapszolgáltatásai (élménymedence, termálmedence, pezsgőfürdő, finn- és bioszauna, gőzkabin, merülő medence, fitneszterem)
     
  • az Aranyhegy étterem 12 órától áll a vendégek rendelkezésére, a Harmónia wellness-centrum pedig az ebédet követően, az éttermi blokk felmutatásával vehető igénybe 19 óráig
     
  • az ajánlat érvényes visszavonásig minden vasárnap kivéve ünnepnapokon, ill. a szabad helykapacitás függvényében
     
  • Az ár a wellness-törölköző és a fürdőköntös használatát nem tartalmazza, melynek díja 300 Ft/db

Előzetes telefonos helyfoglalás:
06-53/510-900
2700 Cegléd, Fürdő út 24.
www.aquarellhotel.hu

Kérjük, támogasd munkánkat!

Ha szeretsz minket olvasni, ha csaltunk már mosolyt az arcodra, ha segített már neked valamelyik szakértõnk, vagy ha egyszerûen Te is fontosnak tartod, amit csinálunk, kérjük, támogasd munkánkat!

Banki átutalással:
Magnet Bank 16200106-11697987
Kedvezményezett: Családi Háló Közhasznú Alapítvány
Közlemény: Média támogatás

Vagy bankkártyás fizetés Simplepay-el az alábbi gombra kattintva:

 

(A hozzászólások megjelenítéséhez jelentkezz be Facebookra!)
A szerkesztő ajánlja