SZAKÉRTŐKMUNKAKÖZVETÍTŐKALKULÁTORBABA-MAMA HÍRLEVELEKFOGANTATÁSTERHESSÉGBABAGYEREKNEVELÉSTB, PÉNZÜGYEKÉLETMÓD, EGÉSZSÉGSZABADIDŐRECEPTEK

Az anyukáknak is töltődni kell néha

Csercsa-Kincses Anita [cikkei] - 2019-03-08
Ha anya boldog, az egész család boldog. De hogyan legyen anya boldog, kipihent és kiegyensúlyozott töltekezés nélkül?
Az anyukáknak is töltődni kell néha

Attól fogva, hogy megjelent az a bizonyos két csík, az életünk jelentősen megváltozik. Reggeli rosszullétek, mellfeszülés, egyre nagyobb pocak, tomboló hormonok az egyik oldalon, kirobbanó öröm, határtalan szeretet és aggodalmakkal teli várakozás a másik oldalon. Nem tudunk nem rá gondolni minden percben, és ez azután sem változik, miután világra hoztuk Őt. 

Csak egy édesanya tudja igazán, milyen is az anyaság. Milyen az, amikor felér egy wellnessel egy gyors hajmosás, hogy olyannyira nem létezik intim szféra, hogy még oda is gyerkőccel megyünk, ahova a király is gyalog jár. Csak mi tudjuk, hogy lehet az, hogy egész nap meg sem álltunk, mégis szalad a lakás estére. Mégis minden este meghatottan hallgatjuk gyermekünk szuszogását, reggel pedig bármilyen rövid is volt az éjjel, boldogan szorítjuk magunkhoz és pusziljuk össze, annyira szeretjük. Nehéz dolog megfogalmazni, milyen is az anyaság. Egyszerre minden határainkon túlmenő kihívás, és közben mégis a legcsodálatosabb dolog, ami velünk történhetett.

Azonban ahhoz, hogy igazán jó édesanyák lehessünk, szükségünk van olykor töltekezni, kimozdulni kicsit. Na ez az, amit mindenki tud, mindenki vágyik rá, de mégis annyira nehéz megszervezni. A legtöbb baba-mama program főleg a babákról, kisgyerekekről szól. Eljárunk babatornára, fejlesztő foglalkozásokra, éneklős-mondókás programokra, később edzésre, szakkörökre visszük a gyermekünket, de saját töltődésünkre, fejlődésünkre, pihenésünkre nagyon kevés időt szánunk. De hát hogyan is szánhatnánk többet, amikor egy fodrászhoz eljutás is komoly szervezést igényel? Hogyan juthatnánk el akkor egy masszázsra, workshopra vagy coachingra? Pedig egy-egy ilyen alkalomból az egész család profitálhatna. Tudjuk, hogy a boldog anyuka a boldog család előfeltétele. Innen jött az Anyatöltő nap ötlete. Egy nap, ami csak az édesanyákról szól!

i_anyatolto_nap.jpg

Ezen a napon kipróbálhattok különböző kismama és baba-mama tornákat, művészetterápiás foglalkozásokat, készíthettek bábot, festhettek, coaching foglalkozáson vehettek részt különböző témákban, megtanulhattok fotózni, sminkelni, öltözködni. Masszőreink, fodrászaink, stylistjaink és sminkeseink még szebbé varázsolnak, fotósunk pedig ajándék várandós vagy baba-mama fotót készít rólad igény szerint. Szakértőink mini előadásokat tartanak várandósság, szülés, szoptatás, hordozás, regenerálódás, egészséges étkezés, anya és munka témákan. Emellett kedvezményesen vásárolhatsz magyar kézműves édesanyák termékei közül. Érkezz akár egyedül, vagy gyerekekkel, itt jól fogod érezni magad és feltöltődve távozol, mindezt pedig nagyjából egy csomag pelenka árából. 

Az esemény linkjét itt éritek el. Remélem, találkozunk!

Indexkép: Pexels / Pixabay

Kérjük, támogasd munkánkat!

Ha szeretsz minket olvasni, ha csaltunk már mosolyt az arcodra, ha segített már neked valamelyik szakértõnk, vagy ha egyszerûen Te is fontosnak tartod, amit csinálunk, kérjük, támogasd munkánkat!

Banki átutalással:
Magnet Bank 16200106-11697987
Kedvezményezett: Családi Háló Közhasznú Alapítvány
Közlemény: Média támogatás

Vagy bankkártyás fizetés Simplepay-el az alábbi gombra kattintva:

 

(A hozzászólások megjelenítéséhez jelentkezz be Facebookra!)

LEGOLVASOTTABB

24 éve hiába várták haza szülei - megtalálták a 2000-ben eltűnt kisfiú, Till Tamás holttestét

24 éve hiába várták haza szülei - megtalálták a 2000-ben eltűnt kisfiú, Till Tamás holttestét

A cikk a nyugalom megzavarására alkalmas, csak erős idegzetűek olvassanak tovább. Till Tamás 11 éves volt, amikor 2000-ben egy vadasparkba indult - de már sosem ért haza. Szüleinek 24 évet kellett várniuk arra, hogy kiderüljön, mi történt gyermekükkel. Holttestét most megtalálták, és ezzel sokkoló történetre derült fény.
Súlyosbodó visszérhelyzet nyáron? Így előzhetjük meg

Súlyosbodó visszérhelyzet nyáron? Így előzhetjük meg

Minél magasabb a hőmérséklet nyáron, annál kevesebb ruhát hordunk. A lenge öltözet vagy fürdőruha viselete azonban nem mindenki számára felszabadító érzés. Sokan küzdenek ugyanis visszerekkel, amelyek a melegben még feltűnőbbé válnak és gyakran fájdalmasak. A Budai Egészségközpont érsebész főorvosa, dr. Barta László összefoglalja a visszérrel kapcsolatos tüneteket, a leghatékonyabb megelőzési módszereket és a kialakult betegség kezelési lehetőségeit.
Milyen hormonális betegségek okozhatnak elhízást?

Milyen hormonális betegségek okozhatnak elhízást?

A testsúlygyarapodásnak legtöbbször természetes oka van: több energiát viszünk be, mint amennyit leadunk. De vannak bizonyos jelek, amelyek arra utalhatnak, hogy hormonális háttere lehet a hízásnak - elsősorban ilyen, ha más okkal nem magyarázható a testsúly növekedése. Dr. Mutnéfalvy Zoltán, az Endokrinközpont endokrinológusa, kóros elhízásra szakosodott specialista azokat a gyakoribb endokrinológiai betegségeket vette számba, amelyek hízást okozhatnak.
Célba ért: 1993 km-t tekert Szentestől Párizsig az olimpiára Laci bácsi, a 80 éves nyugdíjas tesitanár

Célba ért: 1993 km-t tekert Szentestől Párizsig az olimpiára Laci bácsi, a 80 éves nyugdíjas tesitanár

Cseuz László 16 nap alatt érkezett meg Párizsba, a nyári olimpiai játékok helyszínére péntek délután.
Szabad-e hepatitiszes betegnek alkoholt innia?

Szabad-e hepatitiszes betegnek alkoholt innia?

Az alkohol alapvetően toxikus hatással bír a májra, és a korábbi, szívesen hangoztatott mondásokkal ellentétben, mára bebizonyosodott, hogy nincs is még egészségesnek mondható alkoholmennyiség. Mindez nem jelenti azt, hogy alkalmanként nem lehet koccintani egy-egy pohárral, de májbetegséggel élőknek nagyon körültekintőnek kell lenniük ezen a téren. Dr. Németh Alíz, a Hepatológiai Központ hepatológusa, gasztroenterológus arról beszélt, van-e olyan mennyiség, amit még elfogyaszthatnak a hepatitiszes betegek, befolyásolja-e ez a kezelést, illetve milyen tünetek esetén kell mindenképpen orvoshoz fordulni.
A szerkesztő ajánlja