SZAKÉRTŐKMUNKAKÖZVETÍTŐKALKULÁTORBABA-MAMA HÍRLEVELEKFOGANTATÁSTERHESSÉGBABAGYEREKNEVELÉSTB, PÉNZÜGYEKÉLETMÓD, EGÉSZSÉGSZABADIDŐRECEPTEK

Véradást szerveznek a leukémiás és daganatos gyerekek megsegítésére

Családinet [cikkei] - 2019-06-28
Az Érintettek Egyesület negyedik alkalommal szervezi meg az Országos Vérellátó Szolgálattal közösen az Érintettek Véradást. A szokásokhoz hűen már családi nappá avanzsáló pénteki eseményen a gyerekeket játékok, míg a felnőtt véradókat ajándékok is várják.
Véradást szerveznek a leukémiás és daganatos gyerekek megsegítésére

„A daganatos beteg és leukémiás gyermekek terápiája során elengedhetetlen fontosságú a vér és a különböző vérkészítmények szerepe,  ezért minél több véradót várunk a negyedik Érintettek Véradásra a Lurdy Házba” – mondta Keresztes-Németh Anita, az Érintettek Egyesület alelnöke.
 
Egy felnőtt ember vére három beteg gyermek gyógyulásában is tud segíteni, így az Egyesület kéri, hogy aki tud, jöjjön el és segítsen! A véradás mellett garantált ajándékok és nyereményjáték várja a felnőtteket, míg a kísérő gyerekeknek egész nap számtalan játék, óriáskirakó, csillámtetoválás és karkötőfonás lesz a program.
 
A véradás mellett az eseményen lehetőség lesz őssejtdonációra is. Az őssejt-donorok száma hazánkban a nemzetközi tendenciáktól jelentősen elmarad, pedig az őssejtek segíthetnek rosszindulatú daganatos és egyéb, más módon nehezen gyógyítható betegségekben.
 
A IV. Érintettek Véradásra június 28-án, pénteken reggel 9 órától egészen délután 4 óráig szeretettel várják a véradókat és családjukat a Lurdy Ház első emeletén, a Rendezvényközpontban (a IX. kerület, Könyves Kálmán krt. 12-14. szám alatt). Az eseményre a tervezhetőség miatt érdemes bejelentkezni ezen a linken.


Az Érintettek Egyesületről:

Az egyesület küldetése, hogy személyes, valós segítséget nyújtson saját szülői tapasztalataival, ismereteivel, gyógyult gyermekeik pozitív példájával. Az érintett szülők összefogásával segítik a többi sorstárs családi életét és képviselik érdekeiket intézmények, szervek, szervezetek előtt. Szlogenjük: Nem vagy egyedül!


www.erintettek.hu

Kép: rdelarosa0 / pixabay

Kérjük, támogasd munkánkat!

Ha szeretsz minket olvasni, ha csaltunk már mosolyt az arcodra, ha segített már neked valamelyik szakértõnk, vagy ha egyszerûen Te is fontosnak tartod, amit csinálunk, kérjük, támogasd munkánkat!

Banki átutalással:
Magnet Bank 16200106-11697987
Kedvezményezett: Családi Háló Közhasznú Alapítvány
Közlemény: Média támogatás

Vagy bankkártyás fizetés Simplepay-el az alábbi gombra kattintva:

 

(A hozzászólások megjelenítéséhez jelentkezz be Facebookra!)
A szerkesztő ajánlja