SZAKÉRTŐKMUNKAKÖZVETÍTŐKALKULÁTORBABA-MAMA HÍRLEVELEKFOGANTATÁSTERHESSÉGBABAGYEREKNEVELÉSTB, PÉNZÜGYEKÉLETMÓD, EGÉSZSÉGSZABADIDŐRECEPTEK

Idén már nem lesz Gourmet

Családinet [cikkei] - 2020-04-28
A hazai gasztronómia legnagyobb seregszemléjét idén már biztos, hogy nem rendezik meg. A Gourmet Fesztivál azonban jövőre igyekszik kárpótolni a kulinária szerelmeseit.
Idén már nem lesz Gourmet

"Figyelembe véve a kormány intézkedéseit, valamint a hatóságokkal és a partnereinkkel folytatott egyeztetések eredményeit, arra jutottunk, hogy idén sajnos egy későbbi időpontban sem tudjuk megrendezni az Electrolux Gourmet Fesztivált" – mondta Nemes Richárd, a fesztivál főszervezője.

"A biztonság mindig az első, ezért a hazai és nemzetközi fejleményeket szem előtt tartva hoztuk meg ezt a nehéz döntést, amellyel felelősséget vállalhatunk látogatóinkért" – tette hozzá a főszervező, aki elmondta, hogy megvásárolt belépőjegyek árát - a banki átutalások függvényében - 30 napon belül visszautalják a vásárláshoz használt bankkártyához ill. SZÉP-kártyához tartozó számlaszámra.

Kérjük, támogasd munkánkat!

Ha szeretsz minket olvasni, ha csaltunk már mosolyt az arcodra, ha segített már neked valamelyik szakértõnk, vagy ha egyszerûen Te is fontosnak tartod, amit csinálunk, kérjük, támogasd munkánkat!

Banki átutalással:
Magnet Bank 16200106-11697987
Kedvezményezett: Családi Háló Közhasznú Alapítvány
Közlemény: Média támogatás

Vagy bankkártyás fizetés Simplepay-el az alábbi gombra kattintva:

 

(A hozzászólások megjelenítéséhez jelentkezz be Facebookra!)
A szerkesztő ajánlja