SZAKÉRTŐKMUNKAKÖZVETÍTŐKALKULÁTORBABA-MAMA HÍRLEVELEKFOGANTATÁSTERHESSÉGBABAGYEREKNEVELÉSTB, PÉNZÜGYEKÉLETMÓD, EGÉSZSÉGSZABADIDŐRECEPTEK

Örökség - Anyukám mondta

Családinet [cikkei] - 2022-05-05
 [X]

Az elmúlt Gourmet fesztiválok egyik nagy kedvenc étterme az encsi Anyukám mondta. A Dudás testvérek idén sem hiányozhatnak a legnívósabb hazai gasztrofesztiválról. Szilárd és Szabolcs ennek örvén beszéltek arról, mi számukra az "örökség", ami az idei OTP Bank Gourmet Fesztivál vezérmotívuma lesz.
Örökség - Anyukám mondta

„Anyu mondta", „anyám mondta", „anyukám mondta" – ezek a szókapcsolatok gyakran hangzanak el a Dudás testvérek szájából, nem véletlen tehát, hogy éttermük az Anyukám mondta névvel indult Encsről hódító útjára és jutott el a világ egyik legmeghatározóbb gasztronómiai listájára, a La Liste-re, ahol több éven át is képviselte a hazai gaszronómiát. Mint ahogy évek óta a közönség egyik nagy kedvence az OTP Bank Gourmet Fesztiválon is, ahol idén ők is az "örökség" jegyében mutatják be kreációikat.

A Dudás Szabolcs és Szilárd számára fontos a környezetük, "a hely, ahol élünk, Abaúj, Zemplén, Tokaj. Itt találtuk meg a békét, a nyugalmat, amire nagyon nagy szükségünk van a mindennapi rohanás, megfelelés után" – vallják a testvérek, akik - elmondásuk szerint – ugyanúgy tudnak örülni egy pohár bornak, egy szelet kenyérnek vagy egy sült szalonnának, mint egy igazán nagy „műremeknek". „Számunkra az az örökség amit együtt töltöttünk, együtt gondolkodva, együtt építve fel a közös dolgainkat" - mondják. És hogy mit hagynak majd örökségül, kiderül ebből a videóból:

Az OTP Bank Gourmet Fesztivál a megszokott helyen, a Millenárison, idén május 27-29 között várja a nagyérdeműt.

Kérjük, támogasd munkánkat!

Ha szeretsz minket olvasni, ha csaltunk már mosolyt az arcodra, ha segített már neked valamelyik szakértõnk, vagy ha egyszerûen Te is fontosnak tartod, amit csinálunk, kérjük, támogasd munkánkat!

Banki átutalással:
Magnet Bank 16200106-11697987
Kedvezményezett: Családi Háló Közhasznú Alapítvány
Közlemény: Média támogatás

Vagy bankkártyás fizetés Simplepay-el az alábbi gombra kattintva:

 

(A hozzászólások megjelenítéséhez jelentkezz be Facebookra!)
A szerkesztő ajánlja