SZAKÉRTŐKMUNKAKÖZVETÍTŐKALKULÁTORBABA-MAMA HÍRLEVELEKFOGANTATÁSTERHESSÉGBABAGYEREKNEVELÉSTB, PÉNZÜGYEKÉLETMÓD, EGÉSZSÉGSZABADIDŐRECEPTEK

Valentin-napi páros kedvezmények az Állatkertben - Szombattól hétfőig ketten egy jegy áráért látogathatják a városligeti intézményt

Családinet [cikkei] - 2022-02-08
Nemcsak Bálint napján, hanem már most hétvégén is páros kedvezményekkel kedveskedik látogatóinak a Budapesti Állatkert. Ez azt jelenti, hogy ketten egy jegy áráért kereshetik fel a kertet a szerelmespárok, sőt a testvérek, barátok és mindenki más is, aki egy szívének kedves személy társaságában érkezik.
Valentin-napi páros kedvezmények az Állatkertben - Szombattól hétfőig ketten egy jegy áráért látogathatják a városligeti intézményt

Különleges Valentin-napi páros kedvezményekkel várja a nagyközönséget a Budapesti Állatkert, méghozzá nemcsak a hétfői Bálint napján, hanem az előtte lévő két hétvégi napon is, azaz február 12-től 14-ig. Ezen a három napon ketten egy jegy áráért kereshetik fel a kertet a szerelmespárok, sőt a páros kedvezmény mindenki másra is vonatkozik, akik ketten érkeznek, mindegy, hogy testvéri kötelék, rokonság, barátság vagy komaság fűzi őket össze.

A páros belépőjegy akció mellett mindhárom napon további kedvezményeket kínálnak a kert egyes vendéglátóhelyei, valamint az állatkerti ajándékbolt is. Sőt, még az Állatkerten belüli ún. vurstli-zóna játékaira is ketten egy jegy áráért lehet felülni.

A kedvezményekről további információk az Állatkert honlapján olvashatók: https://zoobudapest.com/tervezz-velunk/programtervezo/programnaptar/2022-02-12-valentin-napi-paros-belepo-akcio-2022

Valentin-napi páros akciók az Állatkertben

Csótányt az exnek? A Budapesti Állatkert inkább a szeretetben hisz!

Bálint napjának közeledtekor évről évre bejárja a világsajtót az a híradás, mely szerint a Bronxi Állatkert rendhagyó Valentin-napi akciót hirdet, arra bíztatva az embereket, hogy fogadják örökbe a kert valamelyik bütykös csótányát, és nevezzék el korábbi párjukról: az erről szóló oklevelet utána akár el is lehet küldeni neki.

Bár erre a hírre sokan odafigyelnek, a Budapesti Állatkert nem szívesen hirdetne hasonló akciót (valójában a Bronxi Állatkert Valentin-napi ötlete sem erről szól eredetileg). A városligeti intézmény inkább a szeretetben és a pozitív üzenetekben hisz, meg abban, hogy az Állatkert nemcsak családi programnak kiváló, hanem randihelyszínnek is. Ezért is kínálnak Valentin-napi páros kedvezményeket.

Kérjük, támogasd munkánkat!

Ha szeretsz minket olvasni, ha csaltunk már mosolyt az arcodra, ha segített már neked valamelyik szakértõnk, vagy ha egyszerûen Te is fontosnak tartod, amit csinálunk, kérjük, támogasd munkánkat!

Banki átutalással:
Magnet Bank 16200106-11697987
Kedvezményezett: Családi Háló Közhasznú Alapítvány
Közlemény: Média támogatás

Vagy bankkártyás fizetés Simplepay-el az alábbi gombra kattintva:

 

(A hozzászólások megjelenítéséhez jelentkezz be Facebookra!)
A szerkesztő ajánlja