SZAKÉRTŐKMUNKAKÖZVETÍTŐKALKULÁTORBABA-MAMA HÍRLEVELEKFOGANTATÁSTERHESSÉGBABAGYEREKNEVELÉSTB, PÉNZÜGYEKÉLETMÓD, EGÉSZSÉGSZABADIDŐRECEPTEK

Maskarás kerekezés a Dunakanyarban

Családinet [cikkei] - 2022-02-23
Farsangi kerékpártúrát indít február 26-án a Magyar Kerékpáros Turisztikai Szövetség az Omszki-tótól - pomázi kitérővel - Szentendrére tartó, bárki számára teljesíthető, 24 kilométeres útvonalon. A jelmezben érkezők ajándékra is számíthatnak.
Maskarás kerekezés a Dunakanyarban

Még javában tart a farsangi időszak, amit hagyományosan a vidám lakodalmak, bálok, mulatságok jellemeznek. A Magyar Kerékpáros Turisztikai Szövetség (MAKETUSZ) ezúttal a maskarás biciklizést is a farsangi mulatságok közé sorolja és várja a jelmezes kerekezőket február 26-án, szombaton 10:30-tól a budakalászi Omszki-tónál. Innen Pomáz felé indulva érkezik majd meg a menet Szentendrére, ahol a Szentendrei Kulturális Központ Dunaparti Művelődési Házában tudnak felfrissülni a tekerők. Szentendréről pedig a Lupát érintve tér vissza a csapat a kiinduló ponthoz. "A túra nem a sebességről, hanem a jó társaságról szól, tehát bárkit, bármilyen kerékpárral szívesen látunk, célzottan a kezdőket is" – mondják a szervezők.


 
Bővebb információ itt: https://www.facebook.com/events/526193215396856/

A maskarás kerekezés a VEKOP-4.1.1-15-2016-00001 azonosító számú, Budapest-Szentendre szakasz infrastruktúrájának fejlesztése projektekhez kapcsolódóan, a Széchenyi 2020 program keretében valósult meg.

Kérjük, támogasd munkánkat!

Ha szeretsz minket olvasni, ha csaltunk már mosolyt az arcodra, ha segített már neked valamelyik szakértõnk, vagy ha egyszerûen Te is fontosnak tartod, amit csinálunk, kérjük, támogasd munkánkat!

Banki átutalással:
Magnet Bank 16200106-11697987
Kedvezményezett: Családi Háló Közhasznú Alapítvány
Közlemény: Média támogatás

Vagy bankkártyás fizetés Simplepay-el az alábbi gombra kattintva:

 

(A hozzászólások megjelenítéséhez jelentkezz be Facebookra!)
A szerkesztő ajánlja